Mam kilka pytań dotyczących ashwagandhy. Od około miesiąca stosuje ashwe od Hepatica 7% witanolidów 2 kapsy przed snem (dodam że mam sporo stresu w życiu codziennym). Moje pytanie brzmi czy nie ma żadnych przeciwskazań aby zwiększyć dawkę do 3 tabletek?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Za dużo informacji o sobie nie podales .
Jednak prZeciwskazan tutaj nie powinno być
Jednak prZeciwskazan tutaj nie powinno być
1
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
nie ma przeciwwskazan
mozna zwiekszyc dawke, jednak pytanie czego oczekujesz?

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
Nieszczególnie widzę sens. Jakieś badania kortyzolu?
1
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Jeszcze jedno pytanko ile czasu mogę stosować ashe? Można brać bez przerwy czy należy zrobić sobie przerwę po np 2 miesiącach?
...
Napisał(a)
adaptogeny to nie cukierki wiec nazley robic przerwy po nich moze wystąpic zespół serotoninowy poczytaj o tym
Zmieniony przez - p8288 w dniu 2018-04-06 20:33:01
Zmieniony przez - p8288 w dniu 2018-04-06 20:33:01
...
Napisał(a)
wiem dlatego się pytam czy spokojnie mogę zwiększyć dawkę do 3 tabsów i po jakim czasie zrobić sobie jak długą przerwę. Jeszcze jedno można jednocześnie brać Żeń szeń i ashwe?
Zmieniony przez - obcy666. w dniu 2018-04-06 21:29:05
Zmieniony przez - obcy666. w dniu 2018-04-06 21:29:05
...
Napisał(a)
p8288adaptogeny to nie cukierki wiec nazley robic przerwy po nich moze wystąpic zespół serotoninowy poczytaj o tym
zespół serotoninowy po ashwie? no way

Możesz próbować z 3 kapsami, po prostu obserwuj jak reagujesz. Ashwę można, a i nawet raczej zaleca się brać przez dłuższy okres czasu, nie konieczne robić przerwę po 2-3 miesiącach.
2
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!