Szacuny
16
Napisanych postów
275
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
4982
mam pytanie stosuje od jakiegoś czasu rano i wieczorem biore melise w tabletkach, lepiej mi sie śpi, miałem generalnie mase stresu ostatnimi miesiącami. Dostałem Ashwagandhe gratisowo, pytanie czy można ją łączyć z melisą ? czytalem że nie bardzi jesli chodzi o leki uspokajające, pytanie czy melisa pod to też podchodzi. Nie chce brać czegoś co sie bedzie ze sobą gryzło
Zmieniony przez - FOCAL1 w dniu 2019-01-10 17:49:31
Szacuny
16
Napisanych postów
275
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
4982
Ok tak myslałem. Generalnie kiedyś jak mialem troche rozregulowany organizm przez stres i bylem nie wyspany, wzialem na próbe ashwagandhe i generalnie czułem sie jak po jakiejś lekkiej kawie (kawy nie pijam wcale, piłem 3 razy w zyciu) ogólnie dałem sobie spokój bo mi to w żaden sposób nie pmogło ale myśle że to przez nerwy, dopiero jak pobrałem melise i szyszke chmielu na noc po jakimś czasie unormował mi sie organizm, sen, apetyt i energia. Wezme teraz zobaczymy czy bedzie jakiś efekt
Szacuny
16
Napisanych postów
275
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
4982
może sie zasugerowałem że wziąłem i stąd to podminowanie, nie raz tak mam jak biore pierwszy raz suple, ale generalnie wtedy miałem okres taki że i melisa nie pomagala od razu
edit. Mam ashwe Olimp Sport ktoś stosował ? czy to raczej bez róznicy jaka marka ?
Zmieniony przez - FOCAL1 w dniu 2019-01-10 19:54:20