...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
To się chyba nazywa limfa ,wszystko jest ok
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Dokładnie jw , będzie żył
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Ciezko na dupie w naczynie limfatyczne trafic, tym bardziej w wezel chlonny. IMO nawet nie mozliwe.
OnGear
...
Napisał(a)
No nie wiem. Tłuszcz to to raczej nie był bo delikatnie tylko zaciągnąłem i od razu kupa tego wpadła do strzykawki...
...
Napisał(a)
Krzychu79Ciezko na dupie w naczynie limfatyczne trafic, tym bardziej w wezel chlonny. IMO nawet nie mozliwe.
Trafiło mi się to samo z 10 lat wstecz
...
Napisał(a)
kurcze nie chcę jakos tutaj się mocno madrzyc bo jak zaciagnałem też spanikowałem i wrzucałem pamiętam fotke (też myślałem ze jakiś środek się nie rozszedł lub ropa
) i ktoś wtedy mi tak odpisał i kilka osób potwierdziło ze tez im się zdarzyło , i tak średnio raz na kilka miechów ktoś właśnie wyskakuje z podobnym tutaj pytaniem
ale pewności jakies nie mam na milion procent,ale zdazało się to też ludziom na początkach 1 bomby również

ale pewności jakies nie mam na milion procent,ale zdazało się to też ludziom na początkach 1 bomby również
...
Napisał(a)
Mi to sie o tyle niemorzliwe wydaje bo to wszystko przodem leci, najblizej tylka to wezly chlonne sa w pachwinach. To na pewno dzusza odebrana za przejscie na ciemna strone mocy 

1
OnGear
...
Napisał(a)
A co jeśli przy aspiracji pojawi się krew w strzykawce? Wbijam w inne miejsce z tą krwią? I widać będzie przy drugiej aspiracje że zaciągamy powietrze a nie krew?
...
Napisał(a)
No raczej nie będzie widać , wiec wywalasz do kosza i tyle
1
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!