Witam na wstępie chciałbym przeprosić ,ze może nie w tym dziale ale nie mam pojęcia w jakim powienienem zamieścić ten post. A wiec mam asymetrię łopatek co sie wiąże z tym, ze nie równo podnosze sztange przez co mam nie równa klatkę piersiową, bylem u fizjoterapeuty i powiedział mi jedynie ,,musisz z tym żyć,,. Czy nie czasami na to jakiś ćwiczeń czy czegoś podobnego ? Nigdy nie będę miał prostej klatki ? Z gory dziękuje !
...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Zmień fizjoterapeutę na takiego który będzie chciał Ci pomóc.
2
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Matelo02Witam na wstępie chciałbym przeprosić ,ze może nie w tym dziale ale nie mam pojęcia w jakim powienienem zamieścić ten post. A wiec mam asymetrię łopatek co sie wiąże z tym, ze nie równo podnosze sztange przez co mam nie równa klatkę piersiową, bylem u fizjoterapeuty i powiedział mi jedynie ,,musisz z tym żyć,
co jeszcze powiedział , przyczyny itp?
skąd jesteś może będę mógł polecić kogoś sprawdzonego

1
...
Napisał(a)
Jestem z Kalisza , powiedział ze mam jedną łopatkę większą od drugiej , jednak wszyscy mówią ze mam jedną nizej tak samo wuefista i pielęgniarka niewiem kogo słuchać i kto ma racje :/
...
Napisał(a)
Jedną łopatkę większą od drugiej ? Dobrze będzie jednak zmienić terapeutę
wysłałem namiary na sprawdzonego w wiadomości prywatnej

1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Ćwiczenia rozciągające na kolana szpotawe - prośba o pomoc
Następny temat