Szacuny
1
Napisanych postów
378
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
4554
Witam. Postanowiłem na święta kupić sobie atlas do ćwiczeń. Mam budżet wahający się w +/- 1000 zł. Wiem, że to bardzo niewiele, ale dopiero zaczynam poważniej ćwiczyć, więc nie ma co się pchać w droższe atlasy, dlatego proszę o proponowanie atlasów do takiej kwoty, a nie zasypywanie gradem tekstów, że za tyle to szmelc.
Mam nadzieję, że temat w odpowiednim dziale, nie mogłem znaleźć bardziej pasującego, chyba, że coś przeoczyłem.
Szacuny
3
Napisanych postów
133
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
19432
chłopaki dobrze ci radzą,,,,kup ławkę, stojaki, gryf do sztangi, dwa gryfy do hantli ( o takiej samej średnicy jak do sztangi, aby wymieniac obciążenie) i obciążenie - w 1000 zł się zmieścisz, a będziesz bardziej zadowolony (rok temu miałem ten sam dylemat, wybrałem wolne ciężary i NIE ŻAŁUJĘ !!)
Szacuny
44
Napisanych postów
2142
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
19570
Też kiedyś napalony bylem na atlas ale stwierdzilem ze to nie ma sensu lepsza jest lawka najlepiej z keltona bo potem mozesz do niej kupic maszyne na nogi modlitwenik i wyciag + gryfy i obciazenie i masz full domowa silownie ale 1000zl na poczatek to duzo kup sobie lawke gryf dlugi i 2 gryfy na hantle za reszte obciazenie i masz juz silke w sam raz na poczatek da rade wszystko zrobic ale co jak co polecam lawki keltona 200zl drozsza na oko w zaleznosc od modelu w porwonaniu do jakiejs tam chniszczyzny a naprawde roznica wytrzymalosc i wykonanie widac
Szacuny
9
Napisanych postów
1339
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
16534
dokladnie, tak jak wszyscy powyzej kup pan podstawowy sprzed do cwiczen, lawka, wyciag, porecze, draze, gryfy i troche obciazenia 9moze nie wszystko na raz :) ) lpiej zapewne na tym wyjdziesz, niz kupno atlasu. atlasy takie do 1000zl to generalnie szmelc, malo uniwersalne i szybko ci sie znudzi cwiczenie na nim.