Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Witam!
Poszukuję tego atlasu, w formie pdf lub innej na kompa, lecz chodzi mi o wydanie II - uzupełnione! W atlasie zostało dodane około 50 stron więcej aniżeli w pierwszym wydaniu.
Szacuny
17763
Napisanych postów
132940
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464506
Taki atlas fajnie mieć w formie książkowej, sam zamierzam kupić, dobrze wiedzieć że jest wydanie II, musisz szukać nikt za Ciebie tego nie zrobi, torrenty, serwery hostingowe, fora z linkami do serwerów.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
106
Nie mogłem się coś zalogować na konto (jestem autorem) ja mam ten atlas w formie książkowej z racji, że kończę AWF, ale właśnie nigdzie nie mogę trafić tego atlasu ani na torrentach ani na serwerach..a chodzi mi o porównanie ze starym wydaniem: czy warto sprawić nowe.
pozdro
Szacuny
17763
Napisanych postów
132940
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464506
Można spróbowac poszukać na zagranicznych stronach czy nie ma II wydania, ale to się przeważnie okazuje gdy już się ściągnie ksiażke i wtedy widzimy czy to I czy II wydanie, najlepiej zerknąć w empkiu czy mają drugie i porównać.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
17763
Napisanych postów
132940
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464506
Wpisz w googla Frederic Delavier second edition i masz linka do chomika u mnie drugi od góry tylko nie wiem czy to jest to, bo nie wiem czy wersje angielska mają inne okąłdki czy nie, ale można spróbować, nawet i jest 3 edycja w wersj angielskiej.