bylem chory na angine ropna juz jest ok temp normalna gardlo lekko tylko jeszcze odczuwam ale znikomo.. jutro jest grill i czy moge wypic pare piwek ? biore od poniedzialku antybiotyk jeszcze do niedzieli, to samo z opalaniem - mozna isc na solare/lezec na sloncu ? bo wiem ze po niektorych nie mozna :P
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Antybiotykow lepiej nie laczyc z piwem,chociaz zdarza sie,ze sama lacze,ale sa to bardzo male ilosci alkoholu.Ze sloncem lepiej tez dac spokoj.Angine trzeba odlezec tydzien!Znasz powiedzenie "angina liże stawy,kąsa serce"?.
...
Napisał(a)
szkoda ze czego innego nie lize
ja lezalem 2 dni, 2 dni w domu i mam dosyc.. z reszta to niby bylo zapalenie gardla no ale jak bylem u lekarza to mialem tylko 40 goraczki i czerwone gardlo strasznie dopiero pozniej sie pojawily zmiany i ropa wiec tak sobie mowie ze to angina ropna, ale pewnie tak.. dobra, nie pije a na slonce bede uwazal
bedzie co bedzie dzieki za rade sogi jak wejda ale chyba nie wejda

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!