PZDR
...
Napisał(a)
Szperajac po necie znalazlem informacje, ze dobrze jest stosowac aviomarin 0,05g z metanabolem co (niby) zmniejsza spadki po odstawieniu mietka i zwieksza twardosc miesni. Co o tym sadzicie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
"7. Jak utwardzac?
Zakladajac, ze cykl trwa 3tyg, zaczynamy odblokowanie natychmiast po cyklu. Przyjmujemy w tym celu jednorazowa dawke Stanabolu siegajacych 7tab. Ta dawka prowadzi do biegunki, dzieki ktorej pozbedziemy sie i tak malej ilosci wody, jaka mogla zebrac sie poprzez polaczenie bialka i metanabolu. Nie jest to konieczne jesli zastosujemy Dimenhydrinate (Aviomarin 0,05g) w ilosci 3tab dziennie.
8. Pod kreska - czyli pierwszy cykl + utwardzanie
1 tydz. 2 tab. dziennie metanabolu + 3tab. Aviomarin
2 tydz. 3 tab. Dziennie metanabolu + 3-4tab. Aviomarin
3 tydz. 5 tab. Dziennie metanabolu + 4tab. Aviomarin
Ostatni dzien cyklu: 2tab. metanabolu + 7tab. Stanabolu + 24mg Vit. C/"<...>
Jeden z art. na portalu kulturystyki widac stary cykl piramidą, ale nie to istotne ważny rzekomy wpływ dimenhydrinate (aviomarin) na jakość i utwardzenie mięsni przy uzyciu cyklu na metanabolu spotkałem sie równiez z opiniami jako ze avio mogłoby pobudzac OUN dlatego jest on stosowany przez niektorych zawodowcow przed treningiem ale tu mi trudno rozeznac czy goscie mowili prawde bo troche im brak kompetencji a i nie ma konkretnej wiedzy nigdzie na ten temat
niech może ktos sie wypowie co miał stycznosc albo to łaczył..
Zakladajac, ze cykl trwa 3tyg, zaczynamy odblokowanie natychmiast po cyklu. Przyjmujemy w tym celu jednorazowa dawke Stanabolu siegajacych 7tab. Ta dawka prowadzi do biegunki, dzieki ktorej pozbedziemy sie i tak malej ilosci wody, jaka mogla zebrac sie poprzez polaczenie bialka i metanabolu. Nie jest to konieczne jesli zastosujemy Dimenhydrinate (Aviomarin 0,05g) w ilosci 3tab dziennie.
8. Pod kreska - czyli pierwszy cykl + utwardzanie
1 tydz. 2 tab. dziennie metanabolu + 3tab. Aviomarin
2 tydz. 3 tab. Dziennie metanabolu + 3-4tab. Aviomarin
3 tydz. 5 tab. Dziennie metanabolu + 4tab. Aviomarin
Ostatni dzien cyklu: 2tab. metanabolu + 7tab. Stanabolu + 24mg Vit. C/"<...>
Jeden z art. na portalu kulturystyki widac stary cykl piramidą, ale nie to istotne ważny rzekomy wpływ dimenhydrinate (aviomarin) na jakość i utwardzenie mięsni przy uzyciu cyklu na metanabolu spotkałem sie równiez z opiniami jako ze avio mogłoby pobudzac OUN dlatego jest on stosowany przez niektorych zawodowcow przed treningiem ale tu mi trudno rozeznac czy goscie mowili prawde bo troche im brak kompetencji a i nie ma konkretnej wiedzy nigdzie na ten temat

...
Napisał(a)
no na pewno nie bedziesz mial choroby lokomocyjnej co ograniczy spadki podczas zygania.
a tak na powaznie to nie wydaje mi sie zeby ten srodek mial jakikolwiek wplys na zdobyta mase
a tak na powaznie to nie wydaje mi sie zeby ten srodek mial jakikolwiek wplys na zdobyta mase

...
Napisał(a)
w wiekszych ilosciach mozna to cpac gdyz wywoluje okreslone skutki
Ale ogolnie kocham etxty "slyszalem ze..." :/

...
Napisał(a)
Aviomarin - Opis działania: Dimenhydramina (synonim dimenhydrinat) działa przeciwwymiotnie, przeciwuczuleniowo i łagodnie uspokajająco. Początek działania występuje po 20 do 30 minutach. Efekty kliniczne obserwowane są przez 4 do 6 godzin po podaniu leku.
Wskazania do stosowania: Lek stosuje się w zapobieganiu chorobie lokomocyjnej oraz w zapobieganiu i leczeniu nudności i wymiotów innego pochodzenia (z wyjątkiem wywołanych przez leki stosowane w chemioterapii nowotworów).
w sumie nie widzę tu zbyt dużo wspólnego z tym co napisałeś biorąc pod uwagę "wartości" Metanabolu.
pozdro 600.
Wskazania do stosowania: Lek stosuje się w zapobieganiu chorobie lokomocyjnej oraz w zapobieganiu i leczeniu nudności i wymiotów innego pochodzenia (z wyjątkiem wywołanych przez leki stosowane w chemioterapii nowotworów).
w sumie nie widzę tu zbyt dużo wspólnego z tym co napisałeś biorąc pod uwagę "wartości" Metanabolu.
pozdro 600.
~ ex fatiga ~
~ masz pytanie? [email protected] ~
...
Napisał(a)
Tez srednio w to wierze. Ok. 20 - 30 min po przyjeciu jednej tabletki robisz sie zaje*iscie senny, wiec zamiast pomoc raczej by przeszkadzalo podczas treningow. Co do beltania to na prawde pomaga mialem przez kilka lat chorobe lokomocyjna i wiem co mowie:)
Do benzedrine: Ja natomiast kocham jak ktos robi opcje wytnij, wklej...
Zmieniony przez - adashwdp w dniu 2006-03-05 21:56:07
Do benzedrine: Ja natomiast kocham jak ktos robi opcje wytnij, wklej...
Zmieniony przez - adashwdp w dniu 2006-03-05 21:56:07
PZDR
...
Napisał(a)
benzedrine proponuje bana dla tego pana panowie moderatozy.
przyczyna wqrwiaja mnie jego wypowiedzi i mysle ze nie tylko mnie.
jakby ktos byl tak mily
przyczyna wqrwiaja mnie jego wypowiedzi i mysle ze nie tylko mnie.
jakby ktos byl tak mily

...
Napisał(a)
oj bo pojdziesz na 2 baty chlopcze
a tak na powaznie przyfiltruj bajere bo moze ty tego nie zauwazasz ale niektore wypowiedzi denerwuja nie tylko mnie.
pozdro

a tak na powaznie przyfiltruj bajere bo moze ty tego nie zauwazasz ale niektore wypowiedzi denerwuja nie tylko mnie.
pozdro
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!