Cześć. Wczoraj wieczorem zaczęła mnie boleć prawa stopa. Nie udeżyłem się w nia, lecz jeżeli doktkne mocniej srodka stopy to boli. W nocy ból zaczął promieniowac do łydki i do uda. Dzisiaj boli tylko stopa. Czytałem że to moze być nie odpowiednie obuwie do biegania, ale moje buty są dobrze dobrane.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
A jaki dystans przebiegłeś i na jakiej powierzchni? Może to być przeciążenie i powinno w przeciągu kilku dni przejść.
Dzień bez treningu to dzień stracony...
ZAPRASZAM NA BLOG - FITNESS, IRONMAN, KARATE
http://bartoszdabrowski.pl
...
Napisał(a)
wlasnie problem w tym ze zaczelo bolec wczoraj wieczorem, a biegalem w sobote i to tylko 30 minut w wolnym tepie. Biegam sciezkach w parku(ubita ziemia) Zarejestrowalem sie do lekarza i za godzine mam wizyte. dam znac co powiedział doktor
Zmieniony przez - DrGreem w dniu 2011-08-23 10:22:28
Zmieniony przez - DrGreem w dniu 2011-08-23 10:22:28
...
Napisał(a)
No i po wizycie, jutro ortopeda i zdjęcie do odebrania, zobaczymy co to wyjdzie z tego. Dzisiaj niczego się nie dowiedziałem
...
Napisał(a)
Zapalenie błony maziowej i pochewki ścięgnistej.
dostałem antybiotyk i żel jakiś. aktywność odpada.
dostałem antybiotyk i żel jakiś. aktywność odpada.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!