Szacuny
3
Napisanych postów
19
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
292
Witam, mam problem bo od ok. 2 dni bolą mnie jądra. Ból jest zmienny nieraz wogole go nie odczuwam, nieraz mam wrażenie, że jedno jądro mnie boli, a nieraz ze 2. Jadra raczej sie nie zmieniły z tego co zauważyłem, żadnych śladów na woreczk mosznowym nie mam. Nigdzie sie nie udeżyłem, ból jest raczej lekki ale mnie juz niepokoji. Proszę o rade. Czy to jest coś poważnego ?
PS. Dodam ze mam 17 lat. Pozdrawiam
Szacuny
0
Napisanych postów
40
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
628
ja mam 16lat i mnie tak zlapalo jak z dziewczyna siedzialem z 1h w parku ona siedziala mi na kolanach i taki bol jak bym miał siniaki na jadrach i nie wiem to sie nazywa chyba pachwina cała i jaja jak dotykałem to bolało mialem juz tak 3 razy w zyciu nie wiem ocb
Szacuny
3
Napisanych postów
19
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
292
A wiec tak, sterydow nie bralem, ale cwiczylem na silowni i zrobilem sobie przerwe ze wzgledu na barek. A co do napięcia seksualnego to raczej wszystko jest pod kontrola :P Troche mi głupio isc do lekarza, dlatego staram sie dostac odpowiedz na forum.
Zmieniony przez - qwert9 w dniu 2007-10-18 20:21:14
Szacuny
5
Napisanych postów
200
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1301
Przede wszystkim, "walenie gruszki". Poza tym jesteś w takim wieku, że okresowe bóle jąder są normalnym zjawiskiem. Jednak jeśli ból nie ustąpi w przeciągu 2 tygodni - podejdź do lekarza. Pozdro600