Od kilku lat mam problemy z barkiem. Wydaje mi się że jest w niewłaściwej pozycji, jakby wysunięty do przodu jednak nigdy mi to nie przeszkadzało. Jakiś czas temu zaczął mnie boleć. Wydaje mi się jakiś luźny i jakby był w niewłaściwym miejscu. Odruchowo kręce nim i poprawiam ale nic nie pomaga. Boli gdy go chociaż trochę używam, np gdy idę, piszę, jem itd. Przy większej aktywności zwłaszcza przy rzutach jest coraz gorzej a czasami się zdarza nawet że ręka na chwilę zdrętwieje ale w dłoni. Jest to prawy bark. Gdy pytam kogoś czy patrząc na niego jest coś nie tak to z tyłu wygląda ok a z przodu wydaje mi się że prawa strona klatki piersiowej jest mniej wypukła. Co to może być i czym spowodowane? Czy są jakieś ćwiczenia które mogą mi pomóc?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Cze. Niestabilność przednia, lub/i zespół ciasnoty podbarkowej. Musisz iść do specjalisty i zrobić badania w celu dokładnego określenia problemu.
Pomogłem? SOG. thx
Zapraszam na mój blog rowerowy:
http://www.nosor.bikestats.pl
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Ból przedramienia i nadgarstka
Następny temat