Szacuny
4
Napisanych postów
142
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2072
Witam,
od jakis 2och lat borykam sie z problemem. Nigdy nie poszedłem z nim do lekarza bo czasem przez dłuzszy czas tego problemu nie ma, pozniej sie pojawia itd. Chodzi o to, ze gdy chodze to zaczyna mnie bolec biodro z lewej strony, dokladnie na wysokosci pasa, co nastepnie owocuje dretwieniem całej lewej nogi. Czasem mam wrazenie jakby lewa noga była dłuższa od prawej... (?). tego bolu/dretwienia wogole nie odczuwam przy cwiczeniach na silowni czy wykonywaniu innych sportow, tylko przy chodzeniu. Czy ktos moze mi cos poradzic?
Szacuny
52
Napisanych postów
8416
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
79983
mozliwe i stad sie moga brac tez takie problemy. kolezanka ma jedna noge o około cm krótszą, boli ja kręgosłup w odc piersiowym i lędzwiowym, okolice stawów biodrowych i kolana. a do tego ma krzywe nogi i nie moze zlaczyc kolan razem.
Szacuny
1
Napisanych postów
2
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
59
Witam
Prosze o rade poniewaz jezdze konno od 11 lat Prawdopodobnie mam trzaskajace biodro podczas chodzenia jest to słyszalne ,od jakiegos czasu towarzyszy temu ból ,miałam robiony rezonans mam przodopochylenie ,i krotsza noge chodziłam na rehabilitacje lecz ona pomogła tylko na chwile .bol powrocił i do tego bolace lewe biodro po odpoczynku mam problem by stanac na noge ale jak juz sie rozchodze to jest ok ,w nocy bol jest przeszywajcy i moge spac tylko na brzuchu bardzo prosze o rade gdzie sie z tym udac i czy ktos miał cos podobnego???
Szacuny
133
Napisanych postów
7128
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
24841
Dyskopatia - Rwa kulszowa... Prawdopodobnie przepuklina jądra miażdżystego na odcisku s1... Z tym nie wolno zwlekać... Będą Cię czekać rehabilitację.. Poczytaj o tym... Szybkiego powrotu do zrobią... Aaa.. Drętwienie występuje na skutek nacisku kości na nerw. Im dużej zwlekasz to Twoja nie korzyść
2
Wiesz co, spróbuj szczeknąć, jedno jest pewne;
groźny to ty jesteś, ale tylko przez internet.