Szacuny
49
Napisanych postów
5025
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
44488
W środę na treningu dostałem z kolana w SKROŃ (przez chwilkę mi zachlupotało w głowie) i powróciłem do sparingu, Potem otłukłem sie jeszce z kilkoma innymi (jak to na sparingu)
Po powrocie do domu głowa mnie trochę bolała, razem z reszta ciała.
Lecz ból utrzymuje się do dziś, podczas normalnych czynności nie odczuwam ale gdy nagle poruszam głową lub przy myciu zębów odczuwam ból (dosyc bolesne jest to) przez co dałem sobie spokój z piatkowym treningiem. Mam zamiar iść na poniedziałkowy ale ból odczuwam do tej pory i to dość spory.
Dodam że wystepuje tagże podczas wiekszego wysiłku np. gdy robiłem martwy ciąg czułem jak "kłje" mnie w głowie.
Czy do lekarza mam się udać, miał ktoś coś podobnego?
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1
wlasnie :) jestem pani :D a juz bylam u lekarza, co prawda nic nie wykazalo, ale bol glowy jest jeszcze bardzo czesto w tym miejscu... i to dosc znaczny
Szacuny
12
Napisanych postów
4405
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
46052
Z uderzeniami w głowę (czasami nawet lekkimi) nie ma żartów, leć do lekarza, trzeba to sprawdzić. A msz jeszcze jakies dolegliwości? Nudności, zawroty głowy np?
Zmieniony przez - searme w dniu 2007-09-30 22:29:22
"The wise win before the fight, while the ignorant fight to win."
Szacuny
0
Napisanych postów
18
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
159
jest to na pewno wstrząs bo czytalem o tym w forum o podobnej temtyce. Ja dstalem podobnie z tym ze troche wyzej skroni i na chwile swiatnlo mi zgaslo ale ustalem cios z tym ze walke musialem zakonczyc bo nie widzialem nic z lewej strony. Tez sie zastanawiam czy pojsc do lekarza a z tego co widzie to ludzie na forum wrecz wyganiaja jak najszybciej do doktorka zeby isc :):) i chyba sie wybiore:)
Szacuny
400
Napisanych postów
5586
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
39451
King89
Jezeli dostales kolanem nieoslonietym (?) w rowniez nie oslonieta skron (tu pytanie- czy podczas sparingu byl uzywany kask?), to ryzyko urazu jest imo duze, tymbardziej ze bol glowy sie utrzymuje. W zadnym razie nie powinienes tego bagatelizowac poniewaz urazy glowy moga byc bardzo grozne! Pomyslalbym takze o wizycie u neurologa w celu zrobienia badania EEG.
Moja rada- nawet jezeli bol przejdzie odwiedz lekarza! Nie zajmie Ci to duzo czasu, a niektore guzki moga pojawiac sie z stopniowo i rozwijac powoli.
Ile trzeba wlozyc pracy by najlepszym byc? Tysiace godzin, 300 poza domem dni...