Szacuny
17
Napisanych postów
3236
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
49504
Witam, otoz od poniedziałku/wtorku boli mnie gardło, boli przy przełykaniu - myslałem ze to moze angina ale oprócz tego czuje sie dobrze, nie mam temparatury ani nic. Moja dziewczyna zaglądała mi w gardło i mówi ze nie mam czerwonego ani nie widac nalotu ropnego jak przy anginie. Myslałem ze moze jadłem cos co podrazniło gardło i dlatego mnie tak boli, ale w sumie ten ból sie nasilił, mniej mnie bolało na pocztaku niz np. dzis. Ale chyba gdyby to była angina to po prawie tygodniu napewno bym mial nalot ropny. Nie mam możliwosci dzis isc do lekarza a chcialbym to jakos wyleczyc bo w srode jade na wakacje. Mam nadzieje ze cos doradzicie, mam w domu antybiotyki na angine heviran i ospen ale to chyba bez sensu je brac bez konstultacji z lekarzem. Mam nadzieje ze ktos cos doradzi, jaki lek ewentulanie kupic.
pozdrawiam
Szacuny
17
Napisanych postów
3236
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
49504
Dzięki jednak zauważyłem ze na końcu gardła są białe plamy tak głęboko, widać je dopiero gdy robi mi się odruch wymiotny i gardło się tak ściska. Widać jakieś ze 2-3 plamy.Czy w związku z tym zastosować coś innego?Mam w domu antybiotyki ospen i heviran.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
20985
Napisanych postów
71624
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
576937
Ja bym czekał do poniedziałku - jeśli się rozwinie wtedy uderzyć do lekarza. Pamiętaj, że antybiotyki to nie środki które czynią cuda, w "naturalny" sposób możesz coś z tym zrobić.
Poza tym tydzień czasu i nic się robiłeś w tym kierunku?
Szacuny
17
Napisanych postów
3236
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
49504
tzn zaczelo mnie lekko bolec to mialem tabletki angin-hell to je brałem, a tak myslalem ze to jakosprzejdzie no ale nie chce. Czyli myslisz zeby pokupowac to co mówisz i w poniedzialek isc do lekarza ??
Szacuny
187
Napisanych postów
4965
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
40441
własnie że zupełnie
uwierz mi, mnie gardlo boli bardzo często, a wszystkie lipne tabletki do ssania nigdy rady nie dawaly, a ten aliofil to wystarcza 2 tabl, w koncu to czoesnek w tabletkach, a czosnek to naturalny antybiotyk
:-*
"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."