Od niedawna czuje straszny ból w kościach i stawach szczegolnie barkowych:(( Od czgeo to moze byc? Co robić aby przestało boleć? Ktoś mi powiedział że mozliwe ze łapie mnie grypa i to sa objawy ale sama nie wiem czy bol kosci moze byc zakwalifikowany do objawow grypy.Czy isc do lekarza?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
od dawna tak pobolewa?
rzeczywiście mogą to być objawy grypy, albo choroby przeziębieniowej, ale wtedy, gdy towarzyszą temu inne objawy (ból głowy, ogólne osłabienie, wzrost temp. ciała etc).
byc może to objawy przeciążenia stawów. w takiej sytuacji: zmniejszenie obciążeń treningowych, regenracj, glukozamina może pomóc.
rzeczywiście mogą to być objawy grypy, albo choroby przeziębieniowej, ale wtedy, gdy towarzyszą temu inne objawy (ból głowy, ogólne osłabienie, wzrost temp. ciała etc).
byc może to objawy przeciążenia stawów. w takiej sytuacji: zmniejszenie obciążeń treningowych, regenracj, glukozamina może pomóc.
...
Napisał(a)
Jesli boli, jak to określasz <strasznie > łyknij jakąś tabletkę, która poza działaniem przeciwbólowym działa też przeciwzapalnie (może wdał Ci się jakis stan zapalny) np. Ibuprohm
...
Napisał(a)
Dziekuje wam bardzo za odpowiedzi.Teraz juz znacznie mniej boli bo polknelam tabletke przeciwbolowa.Prawdopodobnie przyczyna moze byc jeszcze wzrost kosci, poniewaz rosna one podobno do 21roku zycia,ale nie jestem pewna.Jeszcze raz dziekuje za wypowiedzi
...
Napisał(a)
sprawdz czy masz moze powiekszone wezly chlonne..
lekow (NLPZ) nie stosuj dlugo
lekow (NLPZ) nie stosuj dlugo
...
Napisał(a)
co tou dużo mówić ! to może być wiele rzeczy - nie będę straszył !
jak masz jakieś obiekcje odnośnie zdrowia - wal śmiało do lekarza !
oczywiście może być to grypa , moga być też objawy rzekomogrypowe , rzekomogośćcowe (no i oczywiście od tych 2 przykładów odejmij rzekomo- )
i wiele wiele innych !
jak masz jakieś obiekcje odnośnie zdrowia - wal śmiało do lekarza !
oczywiście może być to grypa , moga być też objawy rzekomogrypowe , rzekomogośćcowe (no i oczywiście od tych 2 przykładów odejmij rzekomo- )
i wiele wiele innych !
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!