Mam taki problem nie wiem czym jest spowodowany bo jak było ciepło ćwiczyłem i było wszystko dobrze a teraz jak jest zimno i jak chodzę po schodach lub robie przysiady ze sztanga to mnie kolana strasznie bola jak siedze caly czas w domu i pojde na silownie bo mam swoja to jest ok ale jak wyjde na zimnie powietrze to mnie bola :/ prosze o pomoc z góry dzieki
...
Napisał(a)
Witam.
Mam taki problem nie wiem czym jest spowodowany bo jak było ciepło ćwiczyłem i było wszystko dobrze a teraz jak jest zimno i jak chodzę po schodach lub robie przysiady ze sztanga to mnie kolana strasznie bola jak siedze caly czas w domu i pojde na silownie bo mam swoja to jest ok ale jak wyjde na zimnie powietrze to mnie bola :/ prosze o pomoc z góry dzieki
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
nadwyrezone kolana, badz miales kiedys uraz i pogoda na to wplywa. Od siebie moge ci poradzic, bierz flexus przez 3 miesiace po 2 tabletki dziennie, zluzuj z treninguem rozgrzewaj sie jezeli nie chcesz miec powaznych problemow za pare lat z kolanami.
Poprzedni temat
Zbieram informacje do mojego mega poradnika na temat wzrostu
Następny temat
Refundacja pomp insulinowych
Polecane artykuły