Szacuny
5
Napisanych postów
326
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
2766
Witam.Chodzi o kostkę srodkowego palca.Dokładnie miejsce którym się uderza.Smarowałem altacetem przez jakis czas ale nie pomaga.Dziwne jest to że kostka nie jest spuchnięta,nie ma siniaka i nie boli mnie np. jak ruszam palcem tylko jak naciskam to miejsce lub jak uderzam w worek lub tarcze.Proszę o pomoc-może ktos miał cos takiego.Pozdro
Szacuny
122
Napisanych postów
3182
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
46074
po pierwsze to nie odkopuj tematów a po drugie to nikt nie jest tu lekarzem a tym bardziej nie poradzi Ci przez internet.jak piszesz idź do lekarza to najlepsze rozwiązanie
Szacuny
5
Napisanych postów
326
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
2766
Wydaje mi sie ze zbita,ale co na to teraz poradzic???Jakies oklady,dalej cisnac z altacetem?Jestem teraz na urlopie i chcialem trenowac jak najwiecej ze wzgledu na wolny czas...
Szacuny
2
Napisanych postów
942
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
53322
Jeśli tylko zbita, to wystarczy tylko maść.
Jeśli zaś uciskają nerwy to już gorzej.
Kup maść dla sportowców (nie będę reklamować) ona jest rozgrzewająca- 2-3 dni i powinno przejść, jeśli nie przejdzie, idź do lekarza.
Szacuny
14
Napisanych postów
1932
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
9742
co do uciskania nerwu akurat w tym miejscu to byłby to bardzo specyficzny i rzadki uraz...moim zdaniem kostka jest zbita, ale nie diagnozuje się przez neta, i dziwi mnie również, że przez neta( na forum) chcesz się leczyć...nie świadczy to na korzyść Twojego zdrowego rozsądku...
Jak ktoś ma pecha to i w d*pie palec złamie:)
Robert Górski
Szacuny
26
Napisanych postów
113
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
4531
Zmagam się z tą samą kontuzją. Pauzowałem 3 tygodnie i niby przeszło, ale w połowie treningu kontuzja się odnowiła :(
Pytałem się na tym forum co z tym zrobić i doradzono mi smarowanie maścią, ale nie rozgrzewającą, tylko chłodzącą.
Szacuny
5
Napisanych postów
326
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
2766
Sl66-dzieki,wiec bede chlodzil.MackoMedyk pytam na forum bo pytalem juz o wiele roznych rzeczy,takze o kontuzje i zazwyczaj ludzie tutaj staraja sie pomoc.Jakbym smigal do lekarza z kazda kontuzja odniesiona na treningach to pewnie lekarz przestalby traktowac mnie powaznie.Pozdro
Szacuny
5
Napisanych postów
326
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
2766
Kilka dni(od soboty).Jak zaloze rekawice do worka to boli tylko przy uderzaniu,natomiast jak wcisne 14oz zeby sparowac to boli caly czas jak mam rekawice na reku.
Szacuny
14
Napisanych postów
1932
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
9742
to dopiero 3 dni Cię boli? stłuczenie może Cię boleć nawet 3 tygodnie- ja się tak męczyłem z żebrami. altacet, altacet jak ból nie będzie z czasem malał lekarz.
Jak ktoś ma pecha to i w d*pie palec złamie:)
Robert Górski