Szacuny
4
Napisanych postów
109
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
9731
Witam !
Na wstępie chciałbym przeprosić jeżeli tego typu temat był, lecz nie potrafiłem znaleźć.
Od paru dni mam problem z lewym jądrem mam wrażenie jak by się zrobiło większe, pełniejszy worek mosznowy(?) i odczuwam ból tego jądra jak i podbrzusza. Co to może być ?
Szacuny
25
Napisanych postów
1013
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
27082
ile masz lat?
jak jestes w wieku dojrzewania to czesto sie to przydarza nastolatkom, jest wtedy nadprodukcja czegostam i jedno jadro pozostaje wieksze od drugiego ale to nic powaznego, wiekszosc ma nierownej wielkosci jadra
ciekawostka: praworeczni maja lewe jjadro wieksze i nizej opuszczone/zwisajace, mankuty odwrotnie
ale do lekarza nie zaszkodzi sie przejsc, a pomoc bardzo moze...
Zmieniony przez - K3NJI w dniu 2010-01-19 23:59:32
Szacuny
14
Napisanych postów
182
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
371
ok, 2 tygodnie temu pasują do "ostatnio". Przepuklina nie rozwija się z dnia na dzień.
A jak u Ciebie z jedzonkiem? Jakieś zaparcia cz coś w tym stylu (gazy itp.) są?
Powinieneś iść do lekarza. Jest jeszcze jedno schorzenie jąder które często dotyczy osób twojego wieku, nie powiem nazwy bo zaraz sprawdzisz co o tym pisze prof Googel. Ale ginekolog na pewno zdoła je wykluczyć.
Powodzenia
Chętnie pomogę radą, jeżeli tylko będę miał dostatecznie dużo wiedzy.
Szacuny
23
Napisanych postów
15
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
101
ja tak miałem jak pojechałem do dziewczyny i nic nie robiliśmy, to pozniej w domu mnie bolało właśnie lewe jądro i kawałek brzucha - chyba za duze ciśnienie miałem i musiałem sam działać i ból ustąpił i jak narazie nie wraca (oby)
ale nie wiem czy ty masz to samo ja nie lekarz.
Zmieniony przez - daroxxx w dniu 2010-01-21 02:00:37