o kurde, ludziska pomóżcie
ból przechodzi pompke już zrobie, z wykonywaniem codziennych czynności też nie mam problemu np podnoszę normalnie pełną szklankę, prace ręczne też lajtowo

dalej ciężko obracać troche boli ale ruch już jest pełniejszy.
Ale...........
zauważyłem przesunięcie tej kostki, w porównaniu do drugiej łapy. dopiero teraz zczaiłem że dłoń jakby skręcona od strony małego palca w dół(patrząc z wierzchu dłoni) a kostka bardziej wysunięta. kostka jest bardziej widoczna, przesunięcie dłoni od strony kostki to jakieś 0,5cm różnicy niż przy drugiej łapie. nie mogę podawać komuś ręki na przywitanie i ćwiczyć też nie moge. jestem pewien że ból będzie coraz mniejszy jednak niewiem czy natyle aby wrócić do ciężkich ćwiczeń. czy takie przesunięcie może być groźne? niechce iść do lekarza zwłaszcza teraz bo nastawi mi nadgarstek (który już sie częsciowo zrusł, rozrywając staw), włoży w gips na 2 miesiące, potem rehabilitacja itp... wszystko bedzie trwać. a ja chce już robić forme. straty przez wakacje masakryczne, zwłaszcza w tej łapie bicek spadł 2cm wiec trzeba nadrabiać a tu taka lipa. byłem głupi że od razu nie poszedłem, myślałem że to nic takiego że ból minie po 2ch dniach, opuchlizny, zaczerwienienia nie było wiec to olałem.
więc:
owe przesunięcie wykluczy mnie z dalszej Kariery czy nie bedzie znaczenia? jest minimalne ale jednak jest. a już prawie łapa wyleczona tyle że z ciężarem to ni hvja nie idzie narazie.