Szacuny
3
Napisanych postów
364
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
5719
Witam Was.
Mam problem poniewaz od 2 dni boli mnie oko Ból nasila sie gdy wezme głowe w dól np schyle sie po coś.
Czuje wtedy jak by coś uderzało w moje oko,tak jak by cos pulsowało.Sam nie wiem jak mam to opisać.
Moze ktos z was mial cos podobnego.
P.S.
Pamiętam wcześniej mialem kiedys taki ból,ale zaraz przechodził.Co Wy na to.Prosze o jakąś porade co mam zrobić ect.
Szacuny
144
Napisanych postów
7358
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
36022
Wedlug mnie ciśnienie, ja mam często takie bóle po ciężkim treningu znam ten bol i wiem jak to cie boli, bol jest masakryczny ale dobrze ze chociarz nie boli non stop bo mozna by bylo chyba umrzec. Cisnienie, jakis ucisk na nerw wzrokowy, kiedys radzilem sie lekarza w podobnej sprawie i mowil ze takich rzeczy nie wolno lekcewarzyc. Jakby taki bol sie utrzymywal jeszcze przez nastepne dni i sam nie przeszedl( u mnie przechodzil) to zglos sie do lekarza pierwszego kontaktu on ci powie co jest albo ewentualnie skieruje do neurologa/okulisty.
Szacuny
3
Napisanych postów
364
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
5719
Wielkie dzieki !
Troche sie przestraszyłem ,ale juz powoli przestaje ( nie całkiem ,ale jest juz lepiej)
Myśle ,że do jutra powinno przejść.
Dziekóweczka
Szacuny
187
Napisanych postów
4965
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
40441
kup w aptece wyciąg z czarnej borówki (ok 20 zł) to są takie tabletki, niestety nie pamiętam jak się nazywa dokładnie ale w aptece będą wiedziec. na pewno poprawi stan Twojego oka. Miałam to zapisane po ostatniej wizycie u okulistki jak miałam trochę podwyższone ciśnienie oka
"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
Szacuny
3
Napisanych postów
364
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
5719
Jak do jutra nie przejdzie to w poniedzialek ide do lekarza.
Zobaczymy co on powie.
Spytam sie czy ten wyciag z borówek by cos pomógł,zalezy w czym jest problem z okiem,moze to cisnienie,moze cos innego.
Pozdro !