Witam! Trenuję Muay Thay Już 5 miesiące.Od Jakis 3 Miesiecy zaczeła mnie bolec lewa pachwina.Nadal kopałem ale nie wysoko i z bólem.Poszedłem do lekaża dał mi taki sprawy i tabletki .Powoli przechodziło po 2 tygodniach ale potem znów zaczołem kopac i znów mnie boli.Dodam że lewą nogą moge wysoko kopnąc a to własnie w lewej mnie boli.Prawą niziutko kopie i jak kopie prawa to wlasnie mnie lewa pachwina boli;/ Prosze o pomoc szybką co to może byc i jak to leczyc bo tydzien do treningów został.Help! Pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
czesć , polecam jest glukozamine , wzmacnia stawy i ścięgna , a także żelatyne rownież pomaga , bol moze by s posowodwany naciągnieciem za duzym w tym rejonie badz słabą rozgrzewką a potem nagłym kopoaniem mawah :)
Nigdy sie nie Poddawaj
...
Napisał(a)
1. Jak już zakładasz temat to bez błędów w tytule
2. Słaba rozgrzewka, przed treningiem jeszcze dodatkowo nogi dogrzewaj.

2. Słaba rozgrzewka, przed treningiem jeszcze dodatkowo nogi dogrzewaj.
This is madness!
This is SHIN-AI-DO!!!
http://www.shinaido.w8w.pl/
...
Napisał(a)
dobra jest też maść rozgrzewająca , końska lub ben gay ( lecz ten śmierdzi bardzo ) :)
Nigdy sie nie Poddawaj
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!