Mam pewien problem, więc chodzi o to że po każdym treningu bplą mnie plecy a konkretnie kręgosłup. Najbardziej bo rozpiętkach i wyciskaniu żołnierskim. I nie wiem czy powodem jest za duże obiążenie czy domowe warunki w sensie że nie posiadam ławeczki(jeszcze) i rozpiętki robi na taboretach i w połowie plecó jest przerwa.... Proszę o pomoc
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
idź do działu zdrowie, możesz mieć nacisk na jakiś kręg albo skrzywienie kręgosłupa
...
Napisał(a)
Możliwe przyczyny:
-zła technika przy wykonywaniu ćwiczeń
-zbyt duże obciążenie
-wada postawy
-taborety też mogą być, chociaż nie powinny
Napisz w którym mniej więcej odcinku Cię boli to może troszkę rozjaśni sytuację
-zła technika przy wykonywaniu ćwiczeń
-zbyt duże obciążenie
-wada postawy
-taborety też mogą być, chociaż nie powinny
Napisz w którym mniej więcej odcinku Cię boli to może troszkę rozjaśni sytuację
...
Napisał(a)
raczej od zlej techniki i jakosci sprzetu na taboretach chyba ze masz miekiie taborety to nie wiem ale jezeli mazz twat=rde to cos podkładaj
Siłownia jest jak Media Markt..
nie dla idiotów
...
Napisał(a)
"Najbardziej bo rozpiętkach i wyciskaniu żołnierskim"- no przy zolnierskim wyciskaniu to sie nie dziwie, strasznie obciaza odcinek ledzwiowy i jest dosc kontuzjogenny. daruj sobie to cwiczenie jak nie masz "odpowiedniego" stazu.
jesli chodzi o rozpietki, to nie odpowiedni kat ulozenia nog wzgledem podloza moze tu stanowic poblem (za wysokie taborety).
sprobuj polozyc sie na tych taboretach i splec nogi (tak jak do siadu "po turecku" kolanami do syfitu).
jesli chodzi o rozpietki, to nie odpowiedni kat ulozenia nog wzgledem podloza moze tu stanowic poblem (za wysokie taborety).
sprobuj polozyc sie na tych taboretach i splec nogi (tak jak do siadu "po turecku" kolanami do syfitu).
teść z oma na mecie
...
Napisał(a)
który odcinek pleców??;/ pod łopatamki tak na środku, wrazie czego pocisne z tym do lekarza zobaczymy co powie ,dzięki.
...
Napisał(a)
czyli tam gdzie się opierasz, więc to wina taboretów

Mój dziennik:
http://www.sfd.pl/Herek._Ćwicz_to_co_chcesz,_nawet_gdy_kumple_nie_ćwiczą..._-t591450-s29.html
Kiedy chwytam za sztangę czuję chorą podnietę, niczym p******ony masochista w fabryce żyletek!!!
--==GAINER TEAM==--
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!