Witajcie jestem Kamil.
Od pewnego czasu zmagam się z denerwującą kontuzją! :(
Podczas biegania i grania w piłkę nożną (uprawiany sport) odczuwam ból tzw. "poduszki" pod dużym palcem lewej nogi
Obrazek z internetu+zaznaczenie miejsca bólu:
Biegam-boli, kopię piłkę-boli, zginam palec-boli.
Moja mama twierdzi że to od niewygodnych butów.
A zaczęło się to tak.
Grałem w piłkę i chciałem dać z siebie wszystko, i dałem a co się z tym związało? Obecna kontuzja..
Grałem na boisku betonowym pokrytym sztuczną trawą, "dywanem" moje buty były na podeszwie w tym miejscu gdzie mnie boli wklęsłe ponieważ się starło i po meczu zaczęła mnie boleć noga silnie w tym miejscu. Posmarowałem jakąś maścią i zawiązałem bandażem elastycznym ból zaprzestał, ale po miesiacu ból powrócił właśnie w tej postaci i teraz nie wiem co z tym zrobić są jakieś sposoby na to ? Buty już dawno wymienione na lepsze!
Poprzednie buty sportowe (piłka noza) były to Nike Mercurial Victory IC
Obrazek:
Miały one bardzo nie wygodną podeszwę
obrazek:
POMOCY BO JUŻ POWOLI PRZESTAJE GRAĆ W PIŁKĘ PRZEZ TĄ KONTUZJĘ Z POWODU BÓLU :(
Od pewnego czasu zmagam się z denerwującą kontuzją! :(
Podczas biegania i grania w piłkę nożną (uprawiany sport) odczuwam ból tzw. "poduszki" pod dużym palcem lewej nogi
Obrazek z internetu+zaznaczenie miejsca bólu:

Biegam-boli, kopię piłkę-boli, zginam palec-boli.
Moja mama twierdzi że to od niewygodnych butów.
A zaczęło się to tak.
Grałem w piłkę i chciałem dać z siebie wszystko, i dałem a co się z tym związało? Obecna kontuzja..
Grałem na boisku betonowym pokrytym sztuczną trawą, "dywanem" moje buty były na podeszwie w tym miejscu gdzie mnie boli wklęsłe ponieważ się starło i po meczu zaczęła mnie boleć noga silnie w tym miejscu. Posmarowałem jakąś maścią i zawiązałem bandażem elastycznym ból zaprzestał, ale po miesiacu ból powrócił właśnie w tej postaci i teraz nie wiem co z tym zrobić są jakieś sposoby na to ? Buty już dawno wymienione na lepsze!
Poprzednie buty sportowe (piłka noza) były to Nike Mercurial Victory IC
Obrazek:

Miały one bardzo nie wygodną podeszwę
obrazek:
-a.jpg)
POMOCY BO JUŻ POWOLI PRZESTAJE GRAĆ W PIŁKĘ PRZEZ TĄ KONTUZJĘ Z POWODU BÓLU :(
2