Witam, po wczorajszym treningu klatki oraz barków boli mnie lewy łokieć. Robiłem wyciskania oraz pompki dużo pompek :) Podczas treningu nic mnie nie bolało, jednak jakiś czas po nim zaczął się ból. Gdy trzymam rękę bez ruchu, normalnie boli lekko, lecz gdy spróbuję ją wyprostować oraz zgiąć bądź zaciś pięść boli i to strasznie. Najbardziej boli podczas uginania, nie daję rady ugiąć ręki powyżej 40-50% ruchu, ból jest zbyt wielki czuje go w całym łokciu a nawet wychodzi na triceps i przedramie. Proszę bardzo o jakiekolwiek porady, za każdy wpis serdecznie dziękuję.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Witaj,
niestety nie napiszę nic odkrywczego, ani oryginalnego. Powinieneś udać się z tym problemem do lekarza. Niestety na podstawie opisu słownego nie ma możliwości postawienia diagnozy, a tym bardziej przez internet.
niestety nie napiszę nic odkrywczego, ani oryginalnego. Powinieneś udać się z tym problemem do lekarza. Niestety na podstawie opisu słownego nie ma możliwości postawienia diagnozy, a tym bardziej przez internet.
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
...
Napisał(a)
niestety reke musi obejrzec specjalista. byc moze problem dotyczy zginaczy przedramienia, stawu, torebki stawowej czy samych przyczepów trica, mozliwosci jest wiele.
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
Okej, dziękuję bardzo za szybką odpowiedź. No to przerwa się szykuje meh :/
...
Napisał(a)
Niekoniecznie musi być to związane z dłuższą przerwą , kwestia przyczyny powstałych dolegliwości , jak wspomnieli Panowie wyżej udaj się do specjalisty.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
sukraloza a fenyloketonuria
Następny temat