Mam pytanie. Od jakiś 2 miesięcy boli mnie pachwina trenuje w młodzieżowym klubie. Pachwina boli mnie po wysiłku czasami do tego stopnia, że ciężko podnieść mi noge aby spodnie ubrać. Po wysiłku boli mnie przez 1dzień i spokój do następnego razu. Myślałem, że to samo przejdzie. Miał ktoś podobny ból jeśli tak co z tym robił, jakies maście czy co?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Indywidualny trening masz w tematach podwieszonych. Poszukaj.
Proszę bardzo : https://www.sfd.pl/TRENING_PIŁKARSKI__wszystko_co_Ci_potrzebne_by_się_rozwijać-t309312.html
Zmieniony przez - Bartolinho11 w dniu 2012-01-20 19:23:42
Proszę bardzo : https://www.sfd.pl/TRENING_PIŁKARSKI__wszystko_co_Ci_potrzebne_by_się_rozwijać-t309312.html
Zmieniony przez - Bartolinho11 w dniu 2012-01-20 19:23:42
"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"
...
Napisał(a)
Nadciągnąłeś mięsień przywodziciela. Też dokładnie z tą kontuzją zmagałem się z 3 miesiące - przez swoją głupotę, ponieważ zamiast wyleczyć to grałem. U mnie było identycznie. Noga niby nie bolała a jak oddałem strzał to nie czułem nogi. Nie lekceważ tego bo może się ciągnąć do pół roku. Musisz po prostu przestać grać jak na razie na jakiś miesiąc. Do tego smaruj np. Fastum lub Voltaren.
...
Napisał(a)
Ale przy kopaniu mnie to nie boli. Może dlatego, że to lewa noga a ja jestem prawo nożny. Najbardziej boli gdy biegne za napastnikiem(sprint).
...
Napisał(a)
Tak. Czasami jak mocno nie kopnąłem a byłem rozgrzany i biegałem to nie bolało. Ale jak "ostygłem" to nie mogłem chodzić.
...
Napisał(a)
Końska maść powinna pomóc? Smaruje nią od dwóch dni i boli tylko w czasie ćwiczeń.
...
Napisał(a)
Najważniejsze to daj spokój z ćwiczeniami na razie.
...
Napisał(a)
Tylko najgorsze jest to, że od poniedziałku zaczynam okres przygotowań taki tygodniowy obóz z drużyną. I wolałbym w tym uczestniczyć.
...
Napisał(a)
Powiem Ci tak. Będziesz uczestniczył w tym to będziesz dłużej to leczyć. A w formie pewnie też nie jesteś.
...
Napisał(a)
Własnie w tym rzecz, że jestem. Ostatnio w sparingu 2bramki a jestem środkowym obrońcom. Zastanawiam się nad tym czy nie wziąść udziału w tych treningach i póżniej na tydzień dwa dać sobie spokój. Bo póżniej ciężko będzie grać na poziomie całej drużyny.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!