Witam, problem rozpoczął się właściwie w piatek. Bolał trochę brzuch, lużny stolec ale na szczęście ból ustąpił. W sobotę było ok. W niedzielę nawrót, brzuch bolał , częsty stolec. Ból mniej więcej w środkowej części brzucha. Od poniedziałku natomiast pojawił się ból w okolicy prawej pachwiny. Objawia się głównie przy kaszlu, śmiechu, trochę przy chodzeniu, odrobinę przy zginaniu prawej nogi, ale bardzo rzadko. Brzuch jest jednak taki trochę jakby wzdęty, brakuje mi apetytu, nie ma temperatury , ani suchoty, ani wymiotów. Co to może być?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Tu tylko Dr.House pomoże i to dosłownie bo przy uśmiechaniu pachwina boli to naprawdę coś dziwnego musi być 

NO pain NO gain
...
Napisał(a)
nie wystaje ci jakaś gulka?
ja bym obstawiał przepuklinę ;]
ja bym obstawiał przepuklinę ;]
Nie problem ćwiczyć, problem chcieć...
...
Napisał(a)
ja mam to podobne, mi wystaje taka górka ale nic nie boli, znaczy boli mnie brzuch ale to są zakwasy po a6w i po trenowaniu brzuszków i spiętek raczej wiec nie wiem
"Bijąc słabszych udowadniasz, że jesteś nikim."
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!