Szacuny
0
Napisanych postów
46
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
245
Czy na terenie Łodzi znajduje sie jakieś centrum lub poradnia co można zrobić dokładne badania wydolnościowe i na podtawie badań rozpisać diete plan treningowy itp. Orientuje się ktoś?
''Trenuj do końca do upadłego bo życie to WALKA by dążyć do czegoś''
Szacuny
1
Napisanych postów
73
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
6533
Matula pracuje w szpitalu więc w środę postaram odp ci dokładny adres i miejsce mam na myśli badania typu VO2Max
****************************/badania-wydolnosciowe.htm Jeżeli o to nam się rozchodzi a jeżeli pytasz czy w łodzi znajduje się takie miejsce to na odp musisz poczekać
Zmieniony przez - Dzumior w dniu 2011-01-03 16:24:42
Szacuny
1
Napisanych postów
73
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
6533
Mamuśka odp ze idziesz do lekarza 1 kontaktu prosisz o badania wydolnościowe ,a jeżeli nie chce skierować to mówisz że do kardiologa chciał byś iść a później kardiolog zleca badania.
Np odziałem takim jest Radiologia w Szpitalu Barlickim ponieważ jest jakiś tam remont jeżeli chodzi o łódź
Zmieniony przez - Dzumior w dniu 2011-01-05 21:46:38
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
2
badania w szpitalu lub u kardiologa to nie badania wydolnościowe tylko wysiłkowe!! a to znacząca różnica.z tego co wiem to badań wydolnościowych w szpitalach nie robią, nie mają nawet takiego sprzetu bo nie badają VO2max.
co do tego Olimpiakosa to słyszalam dobre opinie, tyle tylko że oni są w Częstochowie.
Zmieniony przez - anitta3 w dniu 2011-01-10 22:08:32