Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
7
Witam. Bardzo proszę o poradę, generalnie zamówiłem tabletki z Olimpu. Myślałem że są troszkę mniejsze... a mam straszny problem z połykaniem tak wielkich. Czy można sobie z tym jakoś inaczej poradzić?
Szacuny
9153
Napisanych postów
83456
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
705624
Iwanpartyzant
Witam. Bardzo proszę o poradę, generalnie zamówiłem tabletki z Olimpu. Myślałem że są troszkę mniejsze... a mam straszny problem z połykaniem tak wielkich. Czy można sobie z tym jakoś inaczej poradzić?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
12443
Napisanych postów
161889
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1240247
BCAA w formie tebletek to nic innego jak proszek sprasowany w formie wlasnie tabsa, z wpowodzeniem mozesz po prostu te tabsy porozbijac czyms i wypic sobie w formie proszku, tak samo mozna robic np, z kapsami, owtorzyc kapsa i wsypac do wody czy buzi i zapic wiekszosc suplemetow jak kreatyna, beta-alanina, aminokwasy mozna w ten sposob z pwoodzeniem suplementowac, gorzej jak jest cos pakowane w kapsulke ze wzgledu na niezbyt dobry smak, jak roslinne ekstrakty, czy np. ze wzgledu na substancje ktore moga podraznic przewod pokarmowy, ale sa bezpieczne dla zoladka, w przypadku BCAA jednak takie ryzyko nie istnieje
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6313
Napisanych postów
78025
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
766950
Aminokwasy rozgałęzione BCAA są suplementem, którego zdecydowanie nie warto kupować w tabletkach, czy kapsułkach. Zalecane ilości stosowania to minimum 1g/10kg masy ciała przed i w trakcie treningu. Nie wyobrażam sobie łykać 2*10 kapsułek, skoro mogę wziąć miarkę i tyle. Poza tym wersja w proszku wychodzi dwa, jaka nie trzy razy taniej. W Twoim przypadku pozostaje otworzyć kapsułki i spożywać sam proszek. Jeżeli są to tabletki, to zwyczajnie pogryźć je u tyle. Następnym razem polecam wersję w proszku.
Szacuny
17763
Napisanych postów
132954
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464565
kaopsy wysyp do buzi i popij czyms, najlepiej sokiem bo takie bcaa za smaczne nie będzie,m problem to połknąć było tabletki z hi teca a nie takie malutkie kapsy od olimpa
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.