Witam, moje pytanie jest odnośnie tego czy podczas stosowania bcaa 2 1 1 allnutrition odczuwał ktoś dyskomfort? Brak energii, zmęczenie, złe samopoczucie. Możliwe jest ze któryś składnik tak działa na organizm? Również spożywane flex tej samej firmy, od momentu brania tych dwóch suplementów pojawiły się problemy.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Ja brałem to BCAA i żadnych dodatkowych problemów (poza tymi, które mam) nie zauważyłem. Podobnie jest z BCAA Olimpu.
...
Napisał(a)
coś sobie chyba wkrecasz, różne bcaa juz stosowałem i nic takiego nie zauważyłem. Moze jak stosujesz bcaa to jesteś na redukcji i masz za nisko kalorie ustawione.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
BCAA dział raczej odwrotnie
Chyba że masz zaburzenia na poziomie serotoniny
Chyba że masz zaburzenia na poziomie serotoniny
...
Napisał(a)
jak Panowie wyżej, nie powinno nic zlego sie dziac w przypadku stosownaia BCAA, jak i flexa.
chyba, że jak wspomniał popuri, coś złego dzieje się na poziomie neuroprzekaźników.
chyba, że jak wspomniał popuri, coś złego dzieje się na poziomie neuroprzekaźników.
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
Dzięki za pomoc, problem nie dotyczy mnie lecz ojca, możliwe że makro musi podbić, wylicze mu kcal i zobaczę czy Wszystko w porządku.
1
...
Napisał(a)
skoro faktycznie jest na redukcji, a poziom kalorii jest mocno obciety, to faktycznie moze wystarczy podbic nieco ilosc energii. warto rowniez przyjrzec sie treningowi, czy zbytnio nie szaleje:)
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!