Planuję kupić bcaa xplode z olimpu. Który smak według was jest najlepszy?
...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
nie mam olimpowi nic do zarzucenia ale bcaa xplode smakowo to rewelacja nie jest :D:D:D a co do tego ktory najlepszy, to wszystkie na tym samym poziomie :)
"Musicie od siebie wymagać, nawet gdyby inni od Was nie wymagali" Jan Paweł II 1983 r.
...
Napisał(a)
ananas fajny
1
Sky is the limit!
http://www.sfd.pl/Indywidualne_Sporty_Ogólnorozwojowe-f101.html zapraszam
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Hebra, wszystko fajnie, tylko Xplode nie ma takiego smaku ;) Większość zachwala ananasa, ja piję cytrynę i jest bardzo ok, szczególnie jeśli proporcja prochu do wody jest wyższa niż zalecana.
...
Napisał(a)
no właśnie wiem że nie ma .
to bym kupił ananasa na spróbowanie
to bym kupił ananasa na spróbowanie
...
Napisał(a)
W sumie żadnych jeszcze nie widziałem opinii o smaku pomarańczowym.
1
...
Napisał(a)
Ja próbowałem smaku "orange" nie polecam i odradzam. Krzywiłem się bardziej niż pijąc mocny trunek zwany wódką. W nadchodzącym tygodniu planuje zakupić no xplode żałuję że przerwałem wcześniej cykl ale to przez pracę po niej nie miałem ochoty dalej ćwiczyć. Tak czytam wasze opinie i myślę że tym razem wybiorę smak ananasowy (chwalicie) z racji tej że lubię ten owoc mam nadzieję że równie jest smaczny w odżywce.
Zmieniony przez - rytlu007 w dniu 2010-09-18 18:51:14

Zmieniony przez - rytlu007 w dniu 2010-09-18 18:51:14
...
Napisał(a)
orange jest w miare ale pamietaj ze to amonokwasy wiec strasznie kwasne jest

Daj sog'a jak pomoglem:)
...
Napisał(a)
mialem wszystkie smaki i pomarancz namber łan i nie ma chvja
Zmieniony przez - Molu86 w dniu 2010-09-18 19:17:23
Zmieniony przez - Molu86 w dniu 2010-09-18 19:17:23
...:::Every Dream Has A Beginning:::...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!