Cześć, jak teraz wygląda sprawa z bjj w rzeszowie, można to gdzieś trenować?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Rabittt masz świętą rację, natomiast praca zmianowa nie pozwala na to żeby być na wszystkich treningach. Już raz tak próbowałem i widać było, że z tygodnia na tydzień koledzy z maty wiedzą więcej, co dobitnie czułem ćwicząc. Nie mam tego luksusu aby każde popołudnie/wieczór mieć wolne stąd ponawiam pytanie.
...
Napisał(a)
Trenują w GI ? białe paski czy jest niebieski? kto prowadzi to bjj
Born 2 Per form
...
Napisał(a)
obecnie w Rzeszowie istnieje grupa pasjonatów bjj i submission trenujących na hali Walter. trenujemy między innymi purpurowy pas bjj i czarny judo.
więcej szczegółów -> [email protected]
więcej szczegółów -> [email protected]
...
Napisał(a)
z dniem 15.07.2011 rzeszowska sekcja staje się Game Dogs Gold Team Rzeszów :):):):)
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Witam, mam pytanie odnośnie tego własnie klubu najlpiej do osoby trenującej tam, czy osoba postronna nie angażująca sie w sprawy kibicowskie ma tam wstęp? I czy w ogole prowadzicie jakies nabory do klubu? Jesli tak to jakie ceny? gdzie są treningi? jest bjj i mma?
...
Napisał(a)
klub nie jest związany z żadnym ruchem kibicowskim ; kibice też nie trenują w sekcji Grappling Rzeszów
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
KUPE W JAROSŁAWIU KREATYNE VITALMAXA ???
Następny temat