Mam takie jedno dość banalne pytanie. Czym różnią się poszczególne odmiany jazdy BMX-owej: jaka jest różnic między vertem, a streetem, freestyle'em a flatlandem, itd, itp. Proszę jeśli to możliwe o jak najbedziej dokładną odpowiedź bo nie wiem na co się zdecydować, a co za tym idzie jakiego bike'a kupić. PozdROWER dla wszystkich!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
vert- jazda po rampie
street-jazda po ulicy , skakanie ze schodow itp.
fatland-stanie na pegach i robienie jakichstam trickow w powietrzu zeby nie dotknac noga do ziemi ..
( prezchodzenie z ednego pega na drugi itp.)
street-jazda po ulicy , skakanie ze schodow itp.
fatland-stanie na pegach i robienie jakichstam trickow w powietrzu zeby nie dotknac noga do ziemi ..

...
Napisał(a)
a czym sie charakteryzuje dirt? moze podasz stronkę ze szczegółami jak adres?
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Dirt polega na skakaniu po usypanych z piasku hopkach, jest to najniebezpieczniejsza odmiana BMX. Zawody dirtowe najczęsciej mają charakter luźnej rozrywki.
tylko nie pytajcie sie w jakim robilem to programie .. tamten rysunek

http://www.pogoteam.republika.pl/dirt.htm
nie chce mi sie szukac... wpisz na wyszukiwarce : DIRT . I BEDZIESZM MIAL TEGO OD CHOLERY...
tylko nie pytajcie sie w jakim robilem to programie .. tamten rysunek

http://www.pogoteam.republika.pl/dirt.htm
nie chce mi sie szukac... wpisz na wyszukiwarce : DIRT . I BEDZIESZM MIAL TEGO OD CHOLERY...
...
Napisał(a)
zastanawiam się nad kupnem rowerka do streetu/dirtu Dragonfly DFX Special. Link http://www.bmx.pl/sprzet.php?numer=4 proszę o opinię na temat rowerka i czy warto kupować?
...
Napisał(a)
jezdzilem na tym rowerze.. cudna bomba.. rower leciutki . latwo robi sie banego i wilego. rower prosto dla poczatkujacych jak i zaawansowanch 

...
Napisał(a)
Cer0 zapomniales dopisac ze dirt jest najlepszy z wszystkich odmian w szczegulnosci z browarkiem przy boku
tylko szkoda ze w polsce przynajmniej w mojej okolicy niema nic profesjonalnego tylko dirt wlasnej produkcji. A co do rowerku to niewiem czy w tej cenie bo podejzewam ze nie jest on najtanszy, niebylo by lepiej kupic jakiegos gorala tzn. poskaldac czegos na ramie np: DunCon -> Amstaff, Pitbull lub DaBomb albo uwielbiany ostatnio na forum leader fox dragstar ktorego ja specjalnie niewiem czemu nie uwielbiam 

Mess with the best...die like the rest
Free your mind, Linux forever
www.FückMicrosoft.com
...
Napisał(a)
Wrzuce pare fotek z dirtu i nie tylko bo znalazlem pare fajnych zdjec.
Cer0 twoj rysunek jest kultowy ten koles skacze chyba na wuzku inwalidzkim

Cer0 twoj rysunek jest kultowy ten koles skacze chyba na wuzku inwalidzkim

www.FückMicrosoft.com
...
Napisał(a)
www.FückMicrosoft.com
...
Napisał(a)
www.FückMicrosoft.com
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!