Szacuny
1
Napisanych postów
2
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
0
Mam bardzo, ale to bardzo spuchniete usta, bolą mnie jak jasna cholera do tego mam ropne bąble po bokach ust i strasznie przez to seplenie, nie umiem za bardzo mówić. Wydaje mi się, że jest to od siedzenia na słońcu gdyż jestem Ratownikiem i siedze po 10, 11 godzin na słońcu, w tej pracy musze wrzeszczeć, a teraz nie umiem. Pomóżcie mi to zwalczyć, co mam robić, kiedy mi to przejdzie??? POMOCY!!!
Szacuny
106279
Napisanych postów
378286
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1711502
j.w. jak długo siedzisz na słońcu kup sobie pomadke ochronną do ust z filtrem np avonu lub w aptece jakąś inną.Ale wpierw dermatolog bo może być coś innego.
Szacuny
1
Napisanych postów
2
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
0
Byłam u lekarza bo w aptece odmówili mi sprzedania jakiegokolwiek leko pownieważ nie chcieli brać to na swoją odpowiedzialność gdy zobaczyli co mam na ustach. Byłam u lekarza i powiedział, że to zakażenie z wody i jestem uczulona na słońce jesli to nie będzie przechodzić to niestety szpital...;( Jutro ide do dermatologa i wszytsko się wyjaśni. Chciałabym podkreślić iż nasze polskie szpitale są całkowicie do bani mimo braku pacjetów odmówili mi pomocy i kazali jechać gdzie indziej...
...i jak tu lekarze chcą mieć podwyżke skoro nie beda mieli za soba pacjętów z powodu ich nieodpowiedzialnego zachowalnia które bardzo mnie uraziło...