...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Ankieta działu I co masz na myśli piszac stany zapalne ?
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
1. WIEK: 22
2. WAGA: 107kg
3. WZROST: 187cm
4. WYMIARY (cm):
-biceps: 43
-klatka: 120
-udo: 71
-talia: 86
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 9 lat
6. DIETA:
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: Od 11 tygodni na TRT (100mg enan co 4 dzień)
8. TRENING: trójbój
9. CEL CYKLU: siła
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: -
11. POZIOM BF%: 12-14%
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): coś między ekto a mezo
13. STAN ZDROWIA: Dobry (o ile mi wiadomo)
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: brak
15. PPM (podstawowa przemiana materii): 2172,811
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 160kg x2
-martwy ciąg: 220kg x2
-przysiad: 170kg x3
Bolą mnie czwórki, muszę je mocno rozgrzewać i rolować przed przysiadami, żeby ból nie przeszkadzał. Konkretnie to boli blisko kolan. Lewe kolano też czuję kiedy mocno napnę nogę, pewnie coś ze ścięgnem. Potrzebuję czegoś, żeby wzmocnić regenerację tych mikrokontuzji.
2. WAGA: 107kg
3. WZROST: 187cm
4. WYMIARY (cm):
-biceps: 43
-klatka: 120
-udo: 71
-talia: 86
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 9 lat
6. DIETA:
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: Od 11 tygodni na TRT (100mg enan co 4 dzień)
8. TRENING: trójbój
9. CEL CYKLU: siła
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: -
11. POZIOM BF%: 12-14%
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): coś między ekto a mezo
13. STAN ZDROWIA: Dobry (o ile mi wiadomo)
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: brak
15. PPM (podstawowa przemiana materii): 2172,811
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 160kg x2
-martwy ciąg: 220kg x2
-przysiad: 170kg x3
Bolą mnie czwórki, muszę je mocno rozgrzewać i rolować przed przysiadami, żeby ból nie przeszkadzał. Konkretnie to boli blisko kolan. Lewe kolano też czuję kiedy mocno napnę nogę, pewnie coś ze ścięgnem. Potrzebuję czegoś, żeby wzmocnić regenerację tych mikrokontuzji.
...
Napisał(a)
To je rozciągaj i nie tylko czwórki a dwójki
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
J.w. nie masz ustalonej przyczyny bólu a już chcesz coś podawać, nie tedy droga jak Flex
Poza tym wizyta u fizjo by nie zaszkodziła a na pewno byś się wiele dowiedział i może bylo by pp problemie
Poza tym wizyta u fizjo by nie zaszkodziła a na pewno byś się wiele dowiedział i może bylo by pp problemie
1
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Bol kolan niekoniecznie na przyczyne w samych kolanach...
Zazwyczaj jest to problem z biodrami, ktore poprzez napiecia miensiowe, powieziowe rzutuja wlansie na stawy kolanowe. To one w pierwszej kolejnosci beda nas bolec pomimo klopotow w innym rejonie ciala. Zamiast wydawca kase na pepki, lepije przeznacza ja na wizyte u fizjo :) co innego, gzyby faktycznie zadzialal uraz i doszlo do kontuzji, wteyd mozemy sie peptydami ratowac. W Twoim przypadku problem moze dotyczyc po prostu mobilnosci, poprawy ruchomosci
Zazwyczaj jest to problem z biodrami, ktore poprzez napiecia miensiowe, powieziowe rzutuja wlansie na stawy kolanowe. To one w pierwszej kolejnosci beda nas bolec pomimo klopotow w innym rejonie ciala. Zamiast wydawca kase na pepki, lepije przeznacza ja na wizyte u fizjo :) co innego, gzyby faktycznie zadzialal uraz i doszlo do kontuzji, wteyd mozemy sie peptydami ratowac. W Twoim przypadku problem moze dotyczyc po prostu mobilnosci, poprawy ruchomosci
1
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
Kupić roler i rolować mięśnie ;) czwórki, dwójki, i pośladkowe (od nich zazwyczaj się problemy zaczynają bo jak zepnie poślad to nogi rotują Ci zbyt na zewnątrz) zwróć uwagę na chód , czy nie chodzisz jak przysłowiową kaczka ;) I fizjo w pierwszej kolejności na diagnozę bo my tu z szklanej kuli nie wywróżymy co ci jest ;(
1
S ex
A lkohol
A naboliki
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Odblok - czy muśze nadal brać clomid
Następny temat