Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

BPC 157 + TB 500 dawkowaniem

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 299

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 5 Wiek 6 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 352
Witam Wszystkich

Jestem miesiąc po operacji przepukliny pachwinowej. Miałem naprawioną przepuklinę metodą laparoskopową + siatka. Za jakieś 10 dni mam kontrolę u lekarza, po której chciałbym powoli wrócić do treningu siłowego. Oprócz niewielkiego bólu podczas dotyku w okolicach jednego z wkłuć nic mi nie dolega.
Na wszelki wypadek zaopatrzyłem się
BPC 157 (10 mg) i TB 500 (10 mg) by jeszcze szybciej zregenerować cześć ciała, która była operowana.
Chciałbym te peptydy zastosować w jak największych dawkach w jak najkrótszym okresie.

Czy dawki rzędu:?

BPC 157 1mg dziennie (2x500 mcg dziennie).
+
1mg TB 5000 (1x1mg bite wieczorem)

Nie będą zbyt duże i czy to w ogóle ma sens?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Szacuny 9153 Napisanych postów 83456 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 705624
To tak nie działa że duże dawki i krótki okres czasu . Niestety to nie są cudowne magiczne środki
Natomiast takie dawkowanie nie zaszkodzi , tylko okres czasu musi być odpowiedni

Następnym razem zakładaj temat w dziale doping
3

TRENINGI KATOWICE

KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/ 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Okres redukcyjny, a pesymistyczne myśli

Następny temat

Praca magisterska - ankieta

Spalanie
Polecane artykuły