Szacuny
2518
Napisanych postów
8349
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
100375
Wersja oralną warto stosować bardziej na jelita/florę bakteryjną, tutaj najlepiej sprawdzi się BPC w wersji iniekcynej podawane w okolice kontuzji/bólu. Sam niedługo chce spróbować powalczyć z łokciem tenisisty w ten sposób. Ostaryna raczej tutaj też nie załatwi tematu, bardziej się ją poleca do "naprawy" stawow
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
12443
Napisanych postów
161889
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1240247
No właśnie powiem ci z ciekawości, że ja miałem przypadek osoby, która stosowała dwa-trzy miesiące ostaryne i tutaj w przypadku łokcia tenisisty, jak najbardziej sprawdziła się także myślę że również można wypróbować. Oczywiście w przypadku łokcia tenisisty tutaj bardzo ważny jest moment zaplanowania samej rekonwalescencji, a co najważniejsze wykonania treningu w taki sposób aby mocno nie nadwyrężać prostowników nadgarstka. Niestety w przypadku treningu ramion tutaj trzeba będzie nieco zluzować...
Szacuny
11238
Napisanych postów
72960
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
961911
Androchem , stosowałem pod zerwany biceps i bardzo ok wszystko się zakończyło, ile z tego dało bpc - mysle, ze max 5% ogołu procesu rehabilitacji/fizjoterapii, ale każdy % więcej to było dla mnie coś ważnego, ręka wyleczona całkowicie, nic nie boli, wróciłem do treningów i to dla mnie najważniejsze