Szacuny
37
Napisanych postów
68
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
8443
Czesc wszystkim!
Zwracam się do was z pytaniem czy zna ktoś dobrą marke bpc 157 w kapsułkach?? Chciałem stosować w celu wsparcia poprawy regeneracji stawów, miesni i ścięgien (22 h wytrzymałościowi, więc coś więcej niż trt na regeneracje by mi sie przydało)
Pozdrawiam i dzięki bardzo za odpowiedzi
Szacuny
7113
Napisanych postów
14003
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
2238003
Z tego co wiem to Mariusz Żaba i Maciej Kiełtyka korzystają z pbc w wersji oralnej ;) Tylko nie wiem czy mozna pisać tutaj nazwy firm jakie oni biorą. Jak coś to wejdź sobie na profil na instagramie maciej kieltyka i tam w bio będziesz miał u niego z czego używa, nie raz też na relacje wstawia właśnie nazwę tej firmy ;) chłopaki sobie chwalą więc chyba działa, ja osobiście nigdy nie stosowałem ;)
Szacuny
7113
Napisanych postów
14003
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
2238003
Wiesz co z tego co wiem to lepiej inj dać a nie w tabsach jeżeli chodzi Ci o takie dolegliwości ;) Doustnie to bardziej na jelita, układ trawienny i te sprawy i to nawet jest sprawdzone więc nie wiem czy to się nie będzie mijało z celem w Twoim konkretnym przypadku jaki chcesz stosować ;) A tak to inj podasz w miejsce gdzie chcesz a i tak podskórnie podajesz więc nie ma strachu przy inj :P hehe
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
12443
Napisanych postów
161889
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1240247
Może wystarczy po prostu dobrze zaplanować tak zwany deload i zwiększyć nieco ilość suplementów diety które między innymi wpłyną również na kondycję twoich stawów. Warto tutaj rozpatrzyć produkty o działaniu przeciwzapalnym jak MSM czy Boswellia. Jak i zwiększyć ilość suplementów które będą działać głównie odżywcze jak kwasy omega 3, kolagen, Czy choćby produkty białkowe nieco większą zawartością kolagenu. Odpowiednio zaplanowane roztrenowanie. Odpocząć od ciężarów, również będzie tutaj bardzo przydatne. Dobrze sprawdza się rowniez już nieco zapomniana ostaryna.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Naderwany Achilles. Stosowałem dwa miesiące bpc 157 w wersji oral, badanie usg na początku stosowania i na koniec stosowania. Bez zmian. Będę teraz stosował wersję inj, zobaczę czy będzie jakiś efekt.