...
Napisał(a)
Ogólnie gadałem z fizjo powiedział żebym zaczął robić bicepsy tricpesy barki itd na najmniejszych gumach bo to jeszcze dołączy rehabilitacje barku, No cóż trzeba spróbować małymi krokami dzięki gangsta za odpowiedzi!
...
Napisał(a)
Nie jest to jeszcze zakazane w sprzedazy,mozna kupic do celow badawczych ;)
...
Napisał(a)
MarekzurugwajuJest temat w dziale z której firmy a ze strony to raczej Ci przyjdzie to co zamówisz także spokojnie. Polecam w Twoim przypadku większe ilości BPC 157 z TB500 i inielcje w uraz insulinówką tak jak koledzy pisali. Dodatkowo polecam feldene zastrzyki domięsniowe bierzesz przez 6 dni, ale to już każdy leakarz Ci przepisze.Z jakiej strony BPC i tb w zastrzyku ? Czy to już po kolegach?
Zmieniony przez - colin2000 w dniu 2021-08-23 16:23:05
...
Napisał(a)
Dobra git jest dzięki panowie, to za miesiąc zakładam temat pierwszy cykl po latach przerwy :D
1
...
Napisał(a)
No przecież chodzę od 7 miesięcy napisałem prawie trzy miesiące robię łokieć
...
Napisał(a)
MarekzurugwajuNo czytałem ze niby tylko na flaki potem czytałem ze tak samo na wszystko, ze ludzie już biorą zastrzyk w dupe nawet jak chodzi p bark itd. Dlatego się skusiłem
na bark zastrzyk w dup...ko ???
ktoś jest poważny czy jest tak twardy ze wszystko w du... ładuje...bo boi się bić w inne mięsnie ?/?
na ile ja wiem to masz problem z barkiem i bierzesz się za Bpc to wbijasz w bark ...boli Cię kolano bij w nogę im bliżej tym lepiej ...
a wracając do meritum może i zastrzyk w du... przy urazie barku cos pomoże ale to tylko coś ...produkt nie zostanie tak wykorzystany aniżeli był by wbity bliżej problemu....wiem że ciało ludzkie nie ma kilku metrów i krwioobieg robi swoje ale przy tym środku zalecane jest bicie w okolicach urazu no i jak wyżej kolega opisał...reha reha i ruch....
..było losowanie..padło na Ciebie choć Ciebie na nim nie było
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!