PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź

"Don't let go, Never give up,
It's such a wonderful life"

"No matter your goal, achieving it always starts with belief
- do not underestimate the strength within."
http://www.sfd.pl/Lady_M/_The_only_limit,_is_the_one_you_set_yourself_-t958189.html
ale o co chodzi?

czytalam na stronie dla sportowcow i dzielaja
im też płacą za reklame

"No matter your goal, achieving it always starts with belief
- do not underestimate the strength within."
http://www.sfd.pl/Lady_M/_The_only_limit,_is_the_one_you_set_yourself_-t958189.html

"Don't let go, Never give up,
It's such a wonderful life"

mestena, zapamiętaj sobie: KAŻDE urządzenie, opiewane przez producenta jako działające i dające efekty BEZ WYSIŁKU jest o kant d.py roztrzaść.
Musisz uświadomić sobie, że poprawa sylwetki wymaga przede wszystkim wysiłku fizycznego (= TRENING) i odpowiedniej diety, a co się z tym wiąże:
1. Cierpliwości
2. Wytrwałości
3. Dyscypliny
4. Czasu
Lub też: zasobnego portfela (=chirurgii plastycznej)

I nie, nie używamy takich szajsów, kobiety w naszych rodzinach też nie, bo skutecznie dbamy o ich uświadamianie

czytalam na stronie dla sportowcow i dzielaja..
Zwracam Twoją uwagę na fakt, że piszesz na największym forum sportowym w Polsce

BTW, mam 30 lat, 154cm wzrostu, ważę (o zgrozo!) ok. 53.5kg, byłam w ciąży, wykarmiłam piersią dziecko, dużo schudłam, a piersi mam takie, że część ubrań noszę do krawcowej do przeszycia, bo są biust mam podniesiony jak u nastolatki

No ale ja w bajki nie wierzę, tylko na siłowni zapyerdalam

Ubytek tkanki tłuszczowej uzyskuje się za pomocą ujemnego bilansu kalorycznego, a ten z kolei wprowadzamy poprzez dietę oraz wysiłek fizyczny. Więc powiedz mi, jakim cudem takie pikanie prądem o znikomym natężeniu może spalić tkankę tłuszczową?

Jedyny powód dla którego może być widoczna poprawa (podkreślam: może) to pobudzenie krążenia obwodowego, przede wszystkim w udach, biodrach i pośladkach, a tym samym "ściągnięcie" zalegającej tam limfy (przede wszystkim u kobiet o budowie typu gruszka, które mają tendencje do zatrzymywania wody w tych rejonach). Efekt jest tymczasowy, a równie dobrze można go osiągnąć za pomocą masaży określanych jako drenaż limfatyczny.
Pamiętaj o tym, że jeśli skóra na piersiach jest naciągnięta, czyt. piersi są obwisłe, na ich podniesienie nie pomoże nic innego, jak tylko chirurgia plastyczna. I bynajmniej nie chodzi tutaj o wszczepienie implantów, a plastykę piersi (tzw. mastopeksja), która polega na usunięciu nadmiaru skóry, a następnie korekcję położenia brodawek sutkowych oraz, na życzenie pacjentki dodatkowo wszczepienie implantów (ale to juz po plastyce). Mastopekcja ma to do siebie, że wiąże się z dużymi i widocznym bliznami (http://server.activeweb.pl/images/piers1.jpg)
Wszczepienie implantów w obwisłe piersi nie poprawi ich kształtu, a sprawi jedynie, że będą większe i... obwisłe. Tyle w temacie z medycznego punktu widzenia.
I nie spodziewaj się, że usłyszysz negatywną opinię nt. tego ustrojstwa od rehabilitanta, czy z kim tam chcesz rozmawiać. W końcu ich celem jest przyciąganie klientów celem sprzedania im usługi. Jak się domyślam, za chorendalną cenę

Zmieniony przez - Martucca w dniu 2011-01-15 08:24:55