...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
gość ma dużo różnych modeli i amunicje hukową i gazową nawet gazową 6mm flobert i long
...
Napisał(a)
Bron hukowa 6mm to lipa. Jak kupowac hukowca to 9mm. Kiedys byly bez pozowlenia teraz z tego co wiem to z 9mm nie ma tak latwo. Trzeba miec chyba papier jakis.
...
Napisał(a)
A kogo to obchodzi???
"Istotą walki jest podniesienie duszy na wyższy poziom moralny" - J.Piłsudski
"Teoria powinna być rozważaniem, a nie doktryną" - C.von Clausewitz
"Where there's a will, there's a way" - K.Sakuraba
...
Napisał(a)
pozwoliłem sobie otworzyć temat żeby zadać jedno pytanie (sorry wilku):
czy taki pistolet hukowy 9 mm huczy jak prawdziwa broń palna?
bo kiedyś się czymś takim bawiłem to huk był jak z pistoleta na korki (starsi userzy pamiętają takie wynalazki)
Jak ktoś mi odpowie to zamknę temat
Pozdro
czy taki pistolet hukowy 9 mm huczy jak prawdziwa broń palna?
bo kiedyś się czymś takim bawiłem to huk był jak z pistoleta na korki (starsi userzy pamiętają takie wynalazki)
Jak ktoś mi odpowie to zamknę temat
Pozdro
...
Napisał(a)
proponuje iść na najbliższą strzelnice i to sprawdzić , ktoś napisze ze tak drugi napisze ze nie. Pytanie po co ci to do straszenia gołębi na dachach czy na szkolne zawody sportowe ?
wszelkie treningi powinno się prowadzić na prawdziwych modelach
wszelkie treningi powinno się prowadzić na prawdziwych modelach
Wszyscy którym zaufałem - nie żyją.
www.defendu.pl
http://www.facebook.com/#!/pages/Defendu/167895153222039
...
Napisał(a)
straszyc gołębie ?? 9mm to niezabawka amunicja gazowa łzawiąca i paraliżójaca sprawdzalismy koles 190cm wzrostu i 120 kg wagi powalony na glebe po oddaniu 4 strzałów 1-2 sekund zalezy od w prawy strzelca tyle wyniosło oddanie 4 strzałów jest tez ammo parząca niedostepna w polsce a jednak zakup możliwy ;) zgadzam sie z wypowiedzią Bahamut "6mm to lipa" ale 9mm do samoobrony jak najbardziej
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
techniki padów i ćwiczenia doskonalące - omówienie
Następny temat