Jestem na delikatnej redukcji (pozostało mi zrzucić 3kg po czym wezmę się do ,,pracy"). Bardzo proszę o pomoc w dobraniu najlepszego białka?obecnie po treningu piję olimp whey pro matrix, ale potrzebuję czegoś na noc (może być BSN Syntha 6?czy lepiej kupić trec Night Protein Blend?może jest coś uniwersalnego co mógłbym brać zarówno w ciągu dnia jak i na noc?myślę o BSN Syntha 6.Z góry dziękuję za pomoc
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
...
Napisał(a)
te nitrobelnd chyba typowe na noc ze wzgledu na kazeine wiec mysle ze te syntha bedzie bardziej uniwersalne a pozatym mysle ze przy obu wymienionych roznice suplementacji beda nie widoczne wazne by dostarczyc okreslona dzienna dawke
Światło wierzy, że przemieszcza się szybciej od wszystkiego,
ale sie myli. Nieważne jak szybko pędzi, zawsze odkrywa,
że ciemność dotarła na miejsce
wczesniej i juz na nie czeka...
Born To Be Wild
...
Napisał(a)
na noc cessein od optimum nutrition i dokupic inne do uzupelniania w ciagu dnia lub jedno uniwersalne np syntrax matrix czy prolongatum
syntha na redukcji przed snem nie bardzo
Zmieniony przez - biernol w dniu 2008-08-18 19:11:36
Zmieniony przez - biernol w dniu 2008-08-18 19:11:51
syntha na redukcji przed snem nie bardzo
Zmieniony przez - biernol w dniu 2008-08-18 19:11:36
Zmieniony przez - biernol w dniu 2008-08-18 19:11:51
...
Napisał(a)
Prolo od BX też sie nadaje
Biernol edytował
Zmieniony przez - zdaniu13 w dniu 2008-08-18 19:12:38
Biernol edytował

Zmieniony przez - zdaniu13 w dniu 2008-08-18 19:12:38
"Póki żyję mogę wszystko ! Wszystko jest możliwe !" ;)
"Jak dobrą lekcję traktuj każdą porażkę" ;)
...
Napisał(a)
1.Dymatize Elite 12-Hour Protein (30.5/61 porcji)
2.Syntrax Matrix 5.0 (76 porcji proponuje czekoladowy smak)
2.Syntrax Matrix 5.0 (76 porcji proponuje czekoladowy smak)
...
Napisał(a)
Nie widze tam Dymatize Elite 12-Hour Protein jednak zgadzam sie,ze moze byc na delikatnym walku(nie jesli bylo by to 10g mniej bo to juz nie zalicza sie do delikatnych walkow).
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!