Witam, mam badania krwi w poniedziałek lub wtorek, ponieważ jestem ze znajomymi na wyjeździe i zastanawiam się czy mogę wypić jednego drinka? Czy będzie to miało wpływ na wyniki? Ostatnie wyniki miałem w normie, alkohol piję okazyjnie, a badania robię, ponieważ biorę izotek(lek na trądzik).
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Od jednego drinka nic Ci nie będzie. Jedynie jak byś się ostro schlał to moze mieć wpływ.
Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2017-04-21 21:13:24
Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2017-04-21 21:13:24
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Od piątku wieczór do poniedziałku/wtorku to dobre 60 h, więc raczej niezłe chlanie by musiało być, żeby w jakiś sposób zaburzyło to wyniki 

...
Napisał(a)
Napisał że jest na wyjeździe a nie że w piątek będzie pił, takie wyjazdy to raczej z doświadczenia weekendowe bardziej tematy. Jak ma wypić jeden to luz nic mu nie zmieni ale po kilka przez weekend to w poniedziałek miałoby wpływ na wynik.
...
Napisał(a)
Dzięki za odpowiedzi ;)
Wypiłem w piątek 2-3 kieliszki wódki, a w sobotę podpiłem trochę drinka koleżance. Wyniki zrobiłem dziś, czyli w poniedziałek, są w normie - Alat 12 Aspat 14.
Zmieniony przez - matek.klb w dniu 2017-04-24 21:30:05
Wypiłem w piątek 2-3 kieliszki wódki, a w sobotę podpiłem trochę drinka koleżance. Wyniki zrobiłem dziś, czyli w poniedziałek, są w normie - Alat 12 Aspat 14.
Zmieniony przez - matek.klb w dniu 2017-04-24 21:30:05
...
Napisał(a)
Mało było, więc nie mogło zaburzyć. No i najważniejsze że wyniki w normie 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
wynik badania hormonów testosteron estradiol prolaktyna
Następny temat