...
Napisał(a)
Witam. Jestem kandydatem na żołnierza zawodowego ( do WAT). 4 Kwietnia będę miał badania lekarskie. Niedawno brałem propa(strzal na dwa dni) + metke(30mg dziennie). ostatni strzal propa i tabs mety ok 2 tyg temu. Czy wyjdzie cos w testach i czy wgl bd mi robic testy na to?
...
Napisał(a)
Witam
Badania lekarskie nic nie wykażą. Możesz trochę wychodzić poza normy, ale takie rzeczy się zdarzają. Nie ma więc się czym przejmować.
Badania, które muszą przejśc wszyscy kandydaci w ujęciu holistycznym sprawdzają stan zdrowia badanej osoby. Badania te we wszystkich jednostkach i miastach wyglądają podobnie – same procedury mogą ulegać tylko niewielkim zmianom. Najczęściej zaczyna się od pomiaru ciśnienia, wzrost i wagi. Następnie po tym, w różnej kolejności odbywa się badanie oczu i krwi(w tym na składnik bilirubiny)jak również badanie moczu.
Konieczna jest również konsultacja z lekarzem neurologiem, psychologiem czy laryngologiem, który zbada między innymi słuch danego osobnika. Lekarze patrzą również na obecność blizn i ogólny stan skóry. Tatuaże nie są aktualnie problemem pod warunkiem, że nie widać ich z pod munduru.
Pozdrawiam
Zmieniony przez - ronie220 w dniu 2018-01-18 18:44:37
Badania lekarskie nic nie wykażą. Możesz trochę wychodzić poza normy, ale takie rzeczy się zdarzają. Nie ma więc się czym przejmować.
Badania, które muszą przejśc wszyscy kandydaci w ujęciu holistycznym sprawdzają stan zdrowia badanej osoby. Badania te we wszystkich jednostkach i miastach wyglądają podobnie – same procedury mogą ulegać tylko niewielkim zmianom. Najczęściej zaczyna się od pomiaru ciśnienia, wzrost i wagi. Następnie po tym, w różnej kolejności odbywa się badanie oczu i krwi(w tym na składnik bilirubiny)jak również badanie moczu.
Konieczna jest również konsultacja z lekarzem neurologiem, psychologiem czy laryngologiem, który zbada między innymi słuch danego osobnika. Lekarze patrzą również na obecność blizn i ogólny stan skóry. Tatuaże nie są aktualnie problemem pod warunkiem, że nie widać ich z pod munduru.
Pozdrawiam

Zmieniony przez - ronie220 w dniu 2018-01-18 18:44:37
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Pilny student Vincea.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Na podst badaniach lab nie wyjdzie. Mogą być pewne odchylenia od norm ale nikt tego z dopingiem nie skojarzy.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
herosik94Witam. Jestem kandydatem na żołnierza zawodowego ( do WAT). 4 Kwietnia będę miał badania lekarskie. Niedawno brałem propa(strzal na dwa dni) + metke(30mg dziennie). ostatni strzal propa i tabs mety ok 2 tyg temu. Czy wyjdzie cos w testach i czy wgl bd mi robic testy na to?
Z Twojego poprzedniego tematu wynika ze 18 lutego kupiłes dopiero igły

https://www.sfd.pl/Sprawdzenie_cyklu_oraz_rozpiska_odbloku.-t919374.html
Krzykacz ma racje.
Idąc ciemną doliną zła się nie ulęknę, gdyż to ja jestem ten najgorszy
...
Napisał(a)
aniaaniaamasz farta ze leciały środki najkrócej utrzymujace sie we krwi
A jakby brał te długo sie utrzymujace to co? Tak z ciekawości.Co by mu stwierdzili?
Idąc ciemną doliną zła się nie ulęknę, gdyż to ja jestem ten najgorszy
...
Napisał(a)
Hermann1herosik94Witam. Jestem kandydatem na żołnierza zawodowego ( do WAT). 4 Kwietnia będę miał badania lekarskie. Niedawno brałem propa(strzal na dwa dni) + metke(30mg dziennie). ostatni strzal propa i tabs mety ok 2 tyg temu. Czy wyjdzie cos w testach i czy wgl bd mi robic testy na to?
Z Twojego poprzedniego tematu wynika ze 18 lutego kupiłes dopiero igłyDzisiaj jest 25 marca a Ty juz dwa tygodnie po cyklu
To ile ta BĄBA
trwała?
Trzy tygodnie?
![]()
https://www.sfd.pl/Sprawdzenie_cyklu_oraz_rozpiska_odbloku.-t919374.html
Krzykacz ma racje.
Nieważne co, nieważne jak ważne, że

doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Cykl musiałem przerwac z powodu kontuzji. :/ Wiec wypowie sie ktos jeszcze co i jak z tymi badaniami?
1
...
Napisał(a)
pomimo iz nie lubie gwiazdorow,pomoge-badania nic nie wykaza,ewentualnie jw jakies odchylenia od norm i tyle ale po tym co 'brales' nie dygaj
Zmieniony przez - 133mhz w dniu 2013-03-26 21:47:50
Zmieniony przez - 133mhz w dniu 2013-03-26 21:47:50
dobry chłopak ze złymi nawykami
...
Napisał(a)
To są twoje pierwsze badania? czy byłes juz na komisji terenowej na badaniach? Bo z tego co pamietam (skonczylem wat rok temu) to na komisji terenowej były podstawowe badania, niestety kolejne czyli te na Wacie były juz bardzo szczególowe.
1
...
Napisał(a)
Zadne badania do wojska nie wykaza stosowania dopingu
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
*no_name sprawa wyglada tak. wczoraj bylem w WKU Sieradz na badaniach psychologicznych :) wszstko ok, wiec na 4 kwietnia wysłali mnie do Łodzi na badania. Nie bylem jeszcze nawet na komisji, ktora przydziela kategorie i ksiazeczki wojskowe ;). A jakie miales badania na wacie?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!