...
Napisał(a)
Witam mam pytanie które mnie od dawna w sumie zastanawia i myślę że jest to chyba dobre miejsce abym je zadał
Panowie jak wiadomo wejście na cykl z czasem trochę namiesza w badaniach krwi , moczu ? Przychodzi moment że w pracy trzeba wykonać badania okresowe krew , mocz , glukoza itd. czy w momencie gdy w tych badaniach wyniki będą odbiegały od normy to orzecznik może nas nie dopuścić do pracy ? Jak to wygląda i jak do tego podejść z głową ? Pozdrawiam !

Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
No to jestem spokojniejszy że raczej nie powinno być większych problemów , teraz mogę sobie już poukładać wszystko bez stresu
...
Napisał(a)
Pewne parametry mogą wyjść +/- norma, więc jak jest czas zrób swoje na test jak to wypada na kilka tyg przed tymi właściwymi.
1
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Moje pytanie jest takie dość ogólne sam osobiście nie jestem na cyklu ale w przyszłości nie wykluczam i tak się zastanawiałem jak do tego podejść w tej sytuacji czy po prostu wcześniej zakończyć cykl i doprowadzić do porządku to co odbiega od normy czy lecieć dalej i ratować się lekami żeby to wszystko miało ręce i nogi.
...
Napisał(a)
jeśli bedzie troche w morfo namieszane to lekarz dopuści cię do pracy
1
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Gdyby jednak pojawiły się jakieś problemy z tym orzecznikiem z powodu badań to warto takiemu lekarzowi powiedzieć o cyklu czy to by nic nie zmieniło ?
...
Napisał(a)
Nie powinieneś mieć problemów. Lekarz medycyny pracy nie jest od leczenia - jeśli zobaczy jakąś anomalię to zasugeruje Ci wizytę u specjalisty. Jeśli korzystasz z SAA z głową to będziesz miał wszystko w normach. Jeśli bez głowy to też trudno mi sobie wyobrazić zawód, którego nie byłbyś w stanie wykonywać przez zmiany wynikające ze stosowania SAA.
1
...
Napisał(a)
Jak będziesz dobierał i stosował środki nieumiejętnie to moga być nawet bardzo zle 

1
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
flex1976Jak będziesz dobierał i stosował środki nieumiejętnie to moga być nawet bardzo zle![]()
Nie no raczej nie planuje się rzucać na środki typu tren a bardziej chodzi mi o sam testosteron no w przyszłości może dodatkowo jakiś master , chodzi mi głównie o dość "delikatne" środki bez szaleństw i z głową
...
Napisał(a)
O to chodzi ! Myślę przyszłościowo i przygotowuję się na wszystko co może mnie spotkać po drodze :D
...
Napisał(a)
To może tak... Masz na myśli jakiś konkretny zawód, który chciałbyś wykonywać i obawiasz się, że SAA może Ci w tym przeszkodzić?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!