Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Badanie HCG

temat działu:

Doping

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 1008

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 36 Wiek 43 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 963
Witam
Własnie skończyło mi się dobre HCG i chcę zrobić kolejny zapas, ale na ten moment mam tylko undery, a wiadomo jak to z nimi jest. Jak sprawdzic czy HCG jest dobre? Czy badanie beta HCG będzie odpowiednie na sprawdzenie jakości? Może wie ktoś jakie laby teraz są dobre na rynku? Z góry dzięki za każde info.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 22 Wiek 37 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 216
Napiszę dla potomnych może komuś się przyda ta informacja jak sprawdzić czy jego HCG działa. Załatwiłem sobie receptę i kupiłem HCG z apteki (Zivafert 5000uj). Biorę około 400 uj co drugi dzień i praktycznie od razu poczułem działanie, jądra się powiększyły, moszna się wyluzowała. W badaniach krwi (dzień po przyjęciu 400uj HCG) Beta HCG wyszło mi 38,2 mIU/ml (przy underach wychodziło 0).

Wnioski są takie:
- HCG podnosi poziom Beta HCG we krwi i można sobie to zbadać we krwi, dzięki czemu wiemy czy nasze HCG działa
- undery HCG mogą nie działać, więc nie czuje się działania HCG

Pozdrawiam :)
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51933 Wiek 31 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Mam podobny problem wbiłem wczoraj hcg pregnyl niby apteka ale sam nie wyciągałem i poszedłem dziś na badania beta hcg wynik miałem 7,3 miU/ml a widełki od 0 do 5.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 36 Wiek 43 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 963
Seremene 88 Czyli 150 procent górnej granicy. Właśnie nie orientuje się jaki powinien być wynik po dobrym HCG. Nigdy nie robiłem tego badania. Do tej pory miałem pewniaka, ale źródełko wyschło na jakiś czas.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51933 Wiek 31 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Tez tego nie wiem ale gdzieś pamięć mi sięga ze ktoś miał w okolicy 12 czyli 250 procent , również mam problem tej samej treści co Ty. Czekam na odpowiedz np łodzianina
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
No właśnie przydał by się ktoś kto to ogarnia. Jaki wynik i przy jakiej dawce.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Teraz znalazłem ze norma u faceta powinno być mniej jak 2,6 wiec u mnie by było 200% normy na 12 h od iniekcji .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 22 Wiek 37 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 216
Cześć panowie, wiem, że odkopuję bardzo stary wątek ale mam pytanie do was, może pamiętacie ile HCG wbijaliście? To były dawki w trakcie cyklu typu 300-500uj czy takie w trakcie odbloku bardziej 2000-5000uj?
Pytam, bo zbadałem beta HCG i wyszło mi, że mam < 1 mIU/ml czyli tak jakbym w ogóle nie miał tego we krwi, robię zastrzyk około 300uj co drugi dzień i zastanawiałem się czy w ogóle to działa, bo za bardzo mi się jądra skurczyły.
Zrobię jeszcze test i wbiję raz około 1000uj i pójdę na badania ale mam wrażenie, że mam niedziałający produkt.
Dzięki wielkie z góry za odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1225 Napisanych postów 2034 Wiek 35 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 54660
Ja bije 500ui X2 week od półtorej roku bycia ON i jaja wielkie bez zmian xDDD

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
A oznaczałeś może kiedyś poziom beta hcg we krwi? Bo może naturalnie twoje jądra nie reagują zmniejszaniem się na testosteron. A jeśli nie robiłeś badań to może zauważyłeś, że się zmniejszają jak nie bierzesz HCG?
Dzięki :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1225 Napisanych postów 2034 Wiek 35 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 54660
Nie badałem żadnego beta HCG ;) biorę cały czas HCG więc nie wiem jak byłoby bez ;) wiem że dawka 500ui mi wystarcza ;)

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 367 Napisanych postów 1023 Wiek 30 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 27088
a apteczne masz to HCG czy jak? od tego trzeba by było zacząć. dawkowanie kwestia indywidualna, załatw sobie apteke i mozesz podbic sobie trochę dawkę na jakis czas a potem np zmniejszyc. Nie trzeba od razu pół opakowania wbijac, najważniejsze zebys miał pewność ze to co bijesz to jest HCG
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Co dalej

Następny temat

Testosteron propionat pierwszy cykl, sporty walki.

Spalanie
Polecane artykuły