Witam mam pytanko po jakim czasie od ewentualnego zakażenia można robić test na obecność wirusa hiv, wiem że są badania III generacji i IV. Jeśli ktoś się orientuje proszę od odp.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Znajdź w necie regionalny punkt PKD - idź na wizytę i pogadaj. Wszystko Ci wytłumaczą co/jak/kiedy. Porady są anonimowe, badania się anonimowe i bezpłatne.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Niestety ale mieszkam w takim miejscu ze do najblizszego punktu mam daleko dlatego pisze na forum. Chce sie dowiedziec po jakim czasie najszybciej moge sie przebadac zeby miec te 99 procent pewnosci . Wiem ze test III generacji mozna wykonac po 12 tygodniach dopiero a jak jest z testem IV generacji podobno juz po 14 dniach mozna sie badac i mozna wykluczyc zarazenie na 99, 90 procent. Po prostu nie moge tyle czekac 3 miesiace to za dlugo. Jesli ktos sie orientuje lub sam sie badal niech da mi znac.
Zmieniony przez - robert.zyla w dniu 2014-12-04 13:04:35
Zmieniony przez - robert.zyla w dniu 2014-12-04 13:04:35
...
Napisał(a)
A nie pomyślałeś, że każdy PKD ma linię tel na którą możesz zadzwonić i zapytać u źródła... Czy nie masz tel a do najbliższej budki też masz strasznie daleko...
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Oglądałem podobne filmy n/t szczepionek, leków, suplementów, mleka. Dają do myślenia.
doping & zdrowie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!