...
Napisał(a)
Witam, zrobiłem badanie nasienia w wyniku jest napisane :"po zwirowaniu nasienia nie stwierdzono obecności plemników ". Jestem na 250 susty e4d nie bije hcg podzczas cyklu. Miał ktoś kiedyś podobny problem na testo a po zejściu wróciło do normy, czy jest to nieodwracalny problem? Jestem umówiony na konsultacje do lekarza ale chciałbym poznać opinie ludzi którzy znają to z autopsji???
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Ankieta działu
Ile jesteś na cyklu?
Dlaczego nie podajesz hcg?
Badałeś nasienie bo chcesz rodzinę powiększyć?
Ile jesteś na cyklu?
Dlaczego nie podajesz hcg?
Badałeś nasienie bo chcesz rodzinę powiększyć?
1
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
. WIEK:33
2. WAGA:95
3. WZROST:181
4. WYMIARY:
-biceps:41
-klatka:
-udo:65
-talia:92
5. STAŻ NA SIŁOWNI:łącznie z 4 lata, teraz rok
6. DIETA:ostatnio nie trzymam michy
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:test, npp, deka, meta
8. TRENING: od okolo 3 mscy trening całego ciała raz w tyg w weekend że względu na pracę
9. CEL CYKLU:
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:jakiś rok na teście solo
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):endo
13. STAN ZDROWIA:db
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: Łysienia
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:130 ost seria
-martwy ciąg:
-przysiad:140 ost seria
Około rok na teście, hcg podalem 2 op na początku, potem bylo ciężko z dostępnościa. Badalem nasienie że względu na decyzję o powiekszeniu rodziny.
2. WAGA:95
3. WZROST:181
4. WYMIARY:
-biceps:41
-klatka:
-udo:65
-talia:92
5. STAŻ NA SIŁOWNI:łącznie z 4 lata, teraz rok
6. DIETA:ostatnio nie trzymam michy
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:test, npp, deka, meta
8. TRENING: od okolo 3 mscy trening całego ciała raz w tyg w weekend że względu na pracę
9. CEL CYKLU:
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:jakiś rok na teście solo
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):endo
13. STAN ZDROWIA:db
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: Łysienia
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:130 ost seria
-martwy ciąg:
-przysiad:140 ost seria
Około rok na teście, hcg podalem 2 op na początku, potem bylo ciężko z dostępnościa. Badalem nasienie że względu na decyzję o powiekszeniu rodziny.
...
Napisał(a)
No to możesz mieć problem , a przynajmniej może to potrwać 

1
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
A czego się spodziewałeś na teściu jeszcze nie podając hcg? Blok i atrofia jąder
Zmieniony przez - Gucio547 w dniu 2022-08-03 22:15:13
Zmieniony przez - Gucio547 w dniu 2022-08-03 22:15:13
...
Napisał(a)
Jaki problem z jaką dostępnością? Proszę cię po prostu szkoda ci kasy było ovitrrlle apteczne było cały czas w aptekach i jest dalej .twoja to była decyzja teraz myślę będzie Cie to kosztować 10 razy tyle na własne życzenie.
Hcg plus hmg do skutku czyli dla mysle nawet jakieś kilka miesięcy pewnie .
Hcg plus hmg do skutku czyli dla mysle nawet jakieś kilka miesięcy pewnie .
1
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Nie chodziło o pieniądze , raczej lenistwo. Jest sens to robić na teście czy zejść ?
...
Napisał(a)
Chcesz powiększyć rodzinę więc trzeba zrobić porządny odblok, ale na pewno to potrwa i będzie kosztowne, a i tak nie ma 100% pewności że się uda, nie mamy wyników z przed cyklu, tak to jest jak bagatelizuje się pewne aspekty na cyklu, to nie zabawa tylko ingerencja w hormony i trzeba pamiętać o hcg i trzymać wszystko w ryzach robiąc co jakiś czas badania, wtedy minimalizuje się skutki uboczne, minimalizuje nie eliminuje bo skutki uboczne będą zawsze
1
...
Napisał(a)
Jeżeli chcesz zostać na cyklu to HCG 1500 IU E3D. Po 3 miesiącach zrób ponownie badanie. Oczywiście zakładając że będziesz bił apteczne. Bo tam jest tyle IU ile ma być.
Oczywiście nikt nie da Ci gwarancji sukcesu takiej terapii.
Robiłeś przed cyklem badanie nasienia? Bo z wynikiem zero plemników ja osobiście się nie spotkałem. Być może naturalnie masz jakieś problemy z płodnością.
Zmieniony przez - Michalek83 w dniu 2022-08-05 16:51:04
Oczywiście nikt nie da Ci gwarancji sukcesu takiej terapii.
Robiłeś przed cyklem badanie nasienia? Bo z wynikiem zero plemników ja osobiście się nie spotkałem. Być może naturalnie masz jakieś problemy z płodnością.
Zmieniony przez - Michalek83 w dniu 2022-08-05 16:51:04
1
...
Napisał(a)
Witam , gdyby ktoś był w podobnej sytuacji i szukał informacji , to ja po zejściu z testa i przybiciu 5x ovitrele dzielone na 3 e2d i 10 tab cloma , odczekałem 1.5 miesiąca i powtórzyłem badania . Wyniki są wg mnie bdb np. 80mln plemników na ml z tego 19% procent o prawidłowej budowie. Badanie hormonow tez . Pozdrawiam
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!