Moje pytanie brzmi na czym polega badanie prostaty i jak można je zrobić .Pamiętam że na komisji wojskowej ,lekarz spojrzał na mosznę i zajrzał w pośladki po zdjęciu bielizny ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Najlepiej się udać do lekarza i Ci zbada
Pacjent bez spodni i bielizny staje tyłem do lekarza. Nogi rozstawia szeroko i pochyla się lekko do przodu, opierając się rękami o blat biurka lub stołu. Najczęściej przyjmuje pozycję kolanowo-łokciową. Lekarz wykonuje badanie w rękawiczkach pokrytych środkiem poślizgowym, ułatwiającym zbadanie gruczołu i zmniejszającym uczucie dyskomfortu. W trakcie badania pacjent może odczuwać niewielki ucisk w obrębie krocza. Pomocą w szybkim i sprawnym przeprowadzeniu badania jest maksymalne rozluźnienie mięśni przez pacjenta.
zrodło http://zdrowie.wp.pl/zdrowie/wirtualny-poradnik/art1247,badanie-prostaty-na-czym-polega.html
Pacjent bez spodni i bielizny staje tyłem do lekarza. Nogi rozstawia szeroko i pochyla się lekko do przodu, opierając się rękami o blat biurka lub stołu. Najczęściej przyjmuje pozycję kolanowo-łokciową. Lekarz wykonuje badanie w rękawiczkach pokrytych środkiem poślizgowym, ułatwiającym zbadanie gruczołu i zmniejszającym uczucie dyskomfortu. W trakcie badania pacjent może odczuwać niewielki ucisk w obrębie krocza. Pomocą w szybkim i sprawnym przeprowadzeniu badania jest maksymalne rozluźnienie mięśni przez pacjenta.
zrodło http://zdrowie.wp.pl/zdrowie/wirtualny-poradnik/art1247,badanie-prostaty-na-czym-polega.html
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Można też leżeć na plecach przy tym badaniu, kiedy lekarz wciska palec.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Tak wciśnie jak mi na dwa palce aż krzyknąłem z bólu, a on w rechotał. Są testy na prostate po 30 50 zł.
...
Napisał(a)
Test to jedno i podst sprawa zreszstą. Bad fizykalne to też średnia sprawa, najlepiej sondą od tyłu badasz gruczoł, ewentualnie już przez podbrzusze.
doping & zdrowie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!