Szacuny
3
Napisanych postów
128
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
4257
dzisiaj poczatek mojej terapi tlenowej:)
czas jednego seansu 30 min, jak narazie poaz efektem placebo bz.
efekt placebo 4/6
nastepna sesja jutro to moze zacznie coś działac
terapie bede stosował przez miesiąc moze dwa wiec bede czasami coś pisał
ciekawe czy masa mi pójdzie?:)
Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
9
Ja sprzedaję i wypożyczam. Ceny są różne w zależności od koncentratora. Za wypożyczenie 120-140 zł/miesiąc, sprzedaż 950-1100. Moje gg: 3413359 gdyby ktoś miał pytania. Ewentualnie wcześniej w poście podałem numer telefonu. Chętnie wyjaśnię zasadę działania.
Szacuny
3
Napisanych postów
128
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
4257
tak wiec mialem druga sesje tlenowa, niestety nic ciekawego nie zauwazylem :( na basenie nic i na silce tez. ale bede wytrwaly i wytrzymam miesiac zobacze czy to jest cos warte
Szacuny
2
Napisanych postów
83
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
621
Opowiedz o tym coś więcej stary.
Ja spotkałem się tylko z jakimiś grotami solnymi gdzie człowiek wchodzi, kładzie się na leżaku i tak bumeluje przez 45 minut słuchając muzyki relaksacyjnej. Wiem od mamuśki bo samemu mi jakoś ciężko było się wybrac do takiego miejsca. To o to chodzi z tym barem tlenowym czy to coś zupełnie innego ?
Właściwie to do czego jest Ci to potrzebne i jakie jest ogólne zamierzenie takiego baru ?
Szacuny
3
Napisanych postów
128
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
4257
o barach tlenowych to na google pełno.
to takie miejsce gdzie siadasz i relaks myzyka i wdychanie tlenu przez maske. ja mam za darmo wiec probuje, ale po kolejnej sesji nic nie zauwarzyłem tzn. nie ma przypływu energi o którym pisza w reklamach tych barów. biegam w maratonach i 23.04 mam wrocław i pomyslałem ze to moze pomóc. jak bedzie zobaczymy