Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
260
1.Wiek: 19
2.Waga:85
3.Wzrost:188
4.biceps:41
5.Staż:3 lata
6-
7-bialko kreatyna
8-
9-POZIOM BF 17%
10-ektomorfik
11-
12-nie
13-Pytanie
Jestem na propie 100mg e2d leci mi drugi tydzien wczoraj robilem badania na testosteron estradiol prolaktyna. Tesc w kosmos estradiol lekko ponad norme a prolaktyna 636 µIU/ml 86 — 324 duzo ponad norme. Mam problemy z libido. Co mam brac na to?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
106291
Napisanych postów
378295
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1711522
Bierzesz jakieś leki psycho ? Np na spanie itp ?
Daj wyniki sprzed cyklu
I podaj jaki masz wynik estro
Progesteron badałeś?
Po co ci cykl skoro nie masz diety
Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2021-10-21 14:46:56
Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
260
Progesteron nie badałem. Estradiol 58,1 pg/ml 11,3 — 43,2.
Pytanie dotyczy mojej wysokiej prolaktyny nie rozumiem co ma moja dieta na cyklu do prolaktyny jesli to ma jakis zwiazek prosze o pomoc ;)
A jeśli chodzi o wyniki sprzed cyklu to niestety ich nie robiłem :/
Zmieniony przez - Kacper2002SU w dniu 2021-10-21 18:12:00
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
106291
Napisanych postów
378295
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1711522
czyli nie wiesz z jaką prolaktyną wchodziłeś na cykl? musisz dać jakiś cabaser lub dostinex
a co się dzieje to nikt nie wie być może masz jakieś problemy zdrowotne , ale szkoda było 100 zł przed bezsensownym cyklem na badania pozostaje gdybanie
badanie przed cyklem to podstawa jesli ma się rozsądne podejście do swojego zdrowia
teraz zbijaj prl bo n ic innego nie zostało
masz wyniki morfologii ? bo to badanie kosztuje kilkanascie złoty a to jeden z podstawowych wykładników naszego zdrowia i czy coś sie złego nie dzieje ?
Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2021-10-21 19:38:57